Луцьк дав 5 мільйонів на спорядження для тероборонівців на передовій
Кримінал

Луцьк дав 5 мільйонів на спорядження для тероборонівців на передовій

7 березня 2023, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку виділили 5 мільйонів гривень для забезпечення підрозділу 100 бригади тероборони Волині необхідним екіпіруванням. Відповідні зміни до бюджету на 2023 рік внесли сьогодні на позачерговій сесії Луцької міської ради.

Про це пише ВСН.

Кошти планують витратити на придбання квадрокоптерів, в тому числі з тепловізором, тепловізійних прицілів, далекомірів, старлінків, рацій, зарядних станцій, тактичних окулярів та інших необхідних засобів для батальйону тероборони, який знаходиться на одній з найгарячіших ділянок фронту. Також за кошти, які працівники міської ради здають, як одноденний заробіток, придбають автомобілі.

Депутатка Алла Доманська запропонувала спрямувати 100 тисяч гривень зі свого депутатського фонду для окремого батальйону або цілої 100 бригади територіальної оборони Волині. Депутати проголосували за пропозицію.

Зробити свій внесок у збір коштів на закупівлю БпЛА волинським тероборонівцям для вправнішого нищення ворога можна за реквізити благодійного фонду «ВОЛИНЬ-2014»: р/р UA493033980000026005300625739 код ЄДРПОУ 39374494 (призначення платежу – «На закупівлю MAVIC 3 для волинських тероборонівців на передовій»).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися