Вбита сім’я
Кримінал

Через гроші розстріляли сім’ю з дитиною

24 травня 2023, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Молода сім’я з Києва вирішила придбати для себе новий автомобіль. Знайшли продавця, який запропонував чудове авто за гарну ціну, й усі разом вирушили в дорогу. Відтоді зв’язок  з ними обірвався.

Богданові було 30 років, його дружині 28, синові всього 4. У дорогу збиралися спокійно, адже знали, до кого їдуть. Виявилося, що машину саме таку, як їм потрібно, продавав знайомий Богдана з Чернігівщини. Подружжя взяло з собою готівку, аби на місці відразу укласти угоду, й щасливі поїхали. Однак   14 травня близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення сім’ї. Рідні тривожилися, що телефони Вікторії та Богдана не відповідають. Раніше такого ніколи не було.

Поліція Чернігівської області негайно розпочала пошуки зниклих безвісти. Невдовзі в одному з сіл Корюківського району правоохоронці виявили спалену «Мазду» киян, а за 500 метрів – закопані тіла усіх трьох, в тому числі й дитини, з ознаками насильницької смерті.

На пошуки причетних до цього моторошного злочину було орієнтовано максимальну кількість особового складу поліції Чернігівщини. І ось буквально похвилинно було встановлено останні години життя родини.

Як з’ясували правоохоронці, злочин спланував 22-річний Микола, до якого їхала сім’я за машиною. Він разом зі спільниками – чоловіком і жінкою – розстріляв автомобіль киян, а потім спалив його. Тіла вирішили далеко не везти, а заховали у ямі поблизу. Очевидно, розраховували, що усе спишуть на воєнні дії.

Підозрюваних затримали. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. На місці події криміналісти вилучили низку речових доказів, які свідчать про вину саме цих осіб.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися