На Волині міліція «накрила» баню з повіями
Кримінал

На Волині міліція «накрила» баню з повіями

28 липня 2014, 18:15
0
0
Сподобалось?
0

Волинські правоохоронці затримали п'ятьох організаторів нелегального бізнесу у сфері надання сексуальних послуг. Керувала процесом 31-річна ковельчанка. Допомагали їй двоє жінок, 1959 та 1975 років народження, котрі працювали кастеляншами у закладі відпочинку. Окрім того, на підхваті були двоє таксистів, які доставляли у заклад клієнтів, або дівчат за викликом, повідомляє прес-служба волинської міліції.

- Усім підозрюваним Луцьким міськрайонним судом обрано міру запобіжного заходу - особисте зобов'язання, - повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. - Однак у ході досудового розслідування працівники міліції встановили, що організаторка «бізнесу» примушувала свідків до дачі завідомо неправдивих показань, при цьому погрожувала повіям вбивством і насильством. Таким чином відносно жінки порушили кримінальне провадження за статтею 386 Кримінального кодексу України. Зважаючи на це, підозрюваній змінено міру запобіжного заходу із особистого зобов'язання на місяць арешту.

За виклик двох повій замовник платив 2500 гривень, із яких: 100 отримувала кастелянша, 400 - таксист, по 1000 - повії і сутенерша.

Згідно з чинним законодавством, звідництво для розпусти, вчинене організованою групою, карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися