У Луцьку судитимуть телефонного терориста, який змусив евакуювати пацієнтів проти ночі
Кримінал

У Луцьку судитимуть телефонного терориста, який змусив евакуювати пацієнтів проти ночі

30 липня 2014, 17:41
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Луцька віддала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Ковельщини, який 1 червня цього року «замінував» медичні заклади обласного центру. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння він повідомив черговому диспетчеру комунального закладу «Екстреної медичної допомоги» за номером «103» про замінування лікарні, у якій через 15 хвилин здетонує бомба. Чолов'яга не уточнив, в якому саме закладі закладено вибухівку, більше того, був упевнений, що його «сигнал» надійде у Ковель.

Тим часом у Луцьку, над яким тоді лив дощ, із різних мед закладів довелося евакуювати пацієнтів із різним ступенем тяжкості захворювань. Ця ж ситуація стосувалася і пологового будинку. Міліція знімала з маршрутів громадський транспорт, в якому розміщували пацієнтів.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області, медики визнали телефонного «терориста» осудним, а Луцький міськрайонний суд обрав щодо нього запобіжний захід у виді домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю. Окрім того, разом із обвинувальним актом до суду скеровано і цивільні позови про відшкодування цим громадянином понад 28 тисяч гривень збитків, яких зазнали медзаклади у зв'язку із проведенням евакуації та робіт із розмінування.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися