Заступник голови Нацбанку допоміг вкрасти понад 2,5 мільярда гривень
Кримінал

Заступник голови Нацбанку допоміг вкрасти понад 2,5 мільярда гривень

1 серпня 2014, 18:00
1
1
Сподобалось?
1

Генеральна прокуратура затримала заступника голови Нацбанку України Бориса Приходька. Йому, а також двом службовим особам ПАТ «Брокбізнесбанк» та ПАТ «Реал банк» оголошено підозру у справі про привласнення коштів у сумі 2,69 мільярда гривень. Фінансова оборудка тривала у 2013-2014 роках. Спритники роздерибанили кошти «Аграрного фонду». Про це на брифінгу повідомив перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк. 

Він повідомив, що посадовцю, який на цей час займає посаду заступника Голови Національного банку України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням суми застави у розмірі 200 мільйонів гривень.
Голова правління ПАТ «Аграрний фонд» знаходиться на лікуванні, прокуратурою вживаються заходи з метою перевірки інформації про його стан здоров'я.
Наразі органом досудового розслідування вживаються вичерпні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Тут якщо реально не почати ампутацію,то нація може згнити(на привеликий жаль)таким треба просто перекрити кисень НАЗАВЖДИ

    1 серпня 2014, 19:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися