У луцькому прикордонному загоні екстрено замінили командира — попереднього затримала СБУ?
Кримінал

У луцькому прикордонному загоні екстрено замінили командира — попереднього затримала СБУ?

21 серпня 2014, 16:47
2
0
Сподобалось?
0

Волинських прикордонників у зону бойових дій на Донбас відправляв начальник Луцького прикордонного загону полковник Олександр Білюк, а ось зустрічав уже новий начальник - полковник Ігор Бурдейний. Він свого часу уже служив на Волині та Рівненщині, а до останнього служив на Харківщини. Ігор Бурдейний терміново був переведений на посаду начальника Луцького прикордонного загону, а попереднього командира Олександра Білюка звільнили з Державної прикордонної служби. Його підозрюють у хабарництві.

Так, за неофіційними даними, Олександра Білюка та керівника кадрового відділу Луцького прикордонного загону на гарячому упіймали працівники УСБУ у Волинській області. Офіцери якраз отримували від одного з військовослужбовців 2000 американських доларів за призначення на більш «прибуткову» ділянку кордону. Всього такі свої послуги керівник та кадровик загону оцінили у 3500 доларів. За даним фактом порушене кримінальне провадження. Обом офіцерам оголошено про підозру.

Отож, комусь АТО, а комусь більш «прибуткове» місце.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олена
    Олена

    це не дивно що в нас продажні керівники, і потім його виправдають, адже і судді в нас гнилі.... ще б і їх поміняли. Прагнеш щоб в країні щось помінялось на краще....гинуть герої а влада та сама.......Де справедливість????

    23 серпня 2014, 23:54
    Відповісти
  • пошел ты....
    пошел ты....

    попался гандурас!!!!!!

    15 жовтня 2014, 21:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися