На Закарпатті знешкодили озброєну банду з двома десантниками
Кримінал

На Закарпатті знешкодили озброєну банду з двома десантниками

28 вересня 2014, 22:21
0
0
Сподобалось?
0

На рахунку зловмисників - щонайменше 6 розбійних нападів із застосуванням зброї та 8 крадіжок у Тячівському й Хустському районах Закарпатської області. Серед бандитів виявилися навіть двоє  колишніх десантників.

Ця добре організована й законспірована банда робила орудувала на Закарпатті два роки. Як розповідає начальник управління карного розшуку закарпатської міліції полковник Василь Лешко, ще в червні 2012 року вони скоїли свій перший розбійний напад на підприємця  в селі Тячівка Тячівського району. Тоді бандити з капюшонами на головах перегородили водію, що повертався ввечері додому, дорогу дротом, а коли той вийшов з машини, напали на нього, «відключили» й забрали понад 35 тисяч гривень. А вже наприкінці грудня у тій же Тячівці з оселі місцевого підприємця бандити забрали близько 200 тисяч гривень.

У листопаді 2013 року було скоєно розбійний напад на підприємця з сусіднього села Бедевля Тячівського району, який займається виготовленням меблів. Бандити забрали 120 тисяч гривень.

Наступного разу ця банда напала на настоятеля монастиря в тій же Бедевлі. У жертви забрали 60 тисяч гривень, тисячу доларів, а також церковне начиння.

Затримали ж бандитів цими днями на гарячому - після скоєння ними чергового розбійного нападу у селі Рокосово Хустського району, де вони відібрали у жертви 5200 гривень. В машині зловмисників міліціонери знайшли гроші, маски, бойовий пістолет імпортного виробництва, ніж, повідомили у прес-службі Закарпатської міліції.

Наразі заарештовано чотирьох учасників банди. Це жителі Тячівського й Хустського районів віком 23-25 років. Ніхто з них раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Усі вони спортсмени, активно тренуються. Два з них - колишні десантники.

За словами полковника Лешка, наразі є оперативна інформація про скоєння цією  групою 6 розбійних нападів і 8 крадіжок з будинків на території Тячівського й Хустського районів. Під час обшуків у них вилучено речові докази практично по всіх злочинах: золоті речі, апаратуру, зброю. Усіх зловмисників заарештовано. Правоохоронці небезпідставно підозрюють, що це далеко не повний перелік того, що тягнеться за цією бандою. Тож справжні масштаби їхніх «подвигів» повинно встановити слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися