У Брянську машина задавила двох волинян
Кримінал

У Брянську машина задавила двох волинян

11 вересня 2014, 16:38
0
0
Сподобалось?
0

Вони обидва уродженці села Кортеліси Ратнівського району, та ще й родичі. У Брянську були на заробітках, і уже незабаром мали приїхати додому. Як це сталося - достеменно невідомо. 54-річний Василь Горнік та 42-річний Василь Панчук ввечері переходили дорогу, коли на них наїхав автомобіль «Форд». Чоловіки загинули на місці. Як пише російська преса: «Поліція проводить перевірку за фактом ДТП з двома загиблими. За попередніми даними, 24-річний житель Вигоничського району, управляючи автомобілем «Форд Фокус», допустив наїзд на двох чоловіків, 1972 і 1960 р. н., які раптово вибігли на дорогу. Вони від отриманих травм померли на місці події. Нині поліцією встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної події. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.».

У селі кажуть, що чоловіки переходили дорогу, яка є швидкісною. І переходили по пішохідній доріжці.

Сьогодні обох Василів поховали на одному кладовищі, яке є спільним для декількох сіл. Відправу провели у Кортеліському храмі місцевий священик та млинівський.

Без батьків залишились двоє дітей Василя Горніка і троє - Василя Панчука, до речі,  старший його син на заробітках був разом з батьком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися