Культура

У Рівному пройде «Європейський парад»

20 травня 2016, 20:19
0
0
Сподобалось?
0

«Європейський парад» пройде у Рівному 21 травня до Дня Європи. У ньому візьмуть участь офіційні іноземні делегації, національні товариства Рівненщини, творчі колективи, представники міських шкільних європейських клубів.

Кожна школа презентуватиме певну країну Європейського Союзу. Парад вирушить від Майдану Магдебурського Права до Майдану Незалежності. Розпочнеться захід о 16 годині.

Окрім того, на Майдані буде функціонувати «Європейське містечко». Воно складатиметься із майданчиків європейських країн, у яких шкільні європейські клуби презентуватимуть культуру та традиції різних національностей.

Також цього дня виступатимуть духові оркестри учасників ХІ Регіонального фестивалю духової музики «Дзвенить оркестрів мідь» на трьох майданчиках Рівного - Майдані Незалежності, парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, Парку молоді (Лебединка). Планується, що у фестивалі візьме участь оркестр Західного оперативного територіального об’єднання Нацгвардії України, повідомляють у Рівненській облдержадміністрації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися