Культура

У Рівному заборонять концерти артистів, які заробляють в Росії

23 травня 2016, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

Заборонити проведення концертів у Рівному за участі представників шоу-бізнесу, які виступають, або беруть участь в інших розважальних заходах на території Російської Федерації під час російсько-української війни, хочуть депутати Рівненської міської ради. Так, під час засідання вони прийняли рішення про звернення до Міністерства культури України та Служби Безпеки України з проханням надати перелік виконавців, які потрапляють під цю заборону. Підтримали таке рішення 24 із 42 міських обранців.

Як зазначив один із ініціаторів рішення, депутат міськради Олег Карпяк, артисти, які заробляють у Росії, не мають виступати в Рівному.

- Стосовно заборони концертів таких виконавців думки в багатьох депутатів розійшлися. Та в результаті обговорення ми прийняли компромісний проект — не самим визначати артистів, яким буде заборонено виступи, а щоб їх перелік надали Міністерство культури України та СБУ. Також ми просимо їх надіслати список таких виконавців й іншим місцевим радам України, - зазначив Олег Карпяк.

Нагадаємо, нещодавно в Рівного пройщов концерт Потапа і Насті, проти якого виступали деякі активісти. Приводом для цього стало те, що Потап подякував росіянам за те, що є його прихильниками. Власне після цього депутати й ініціювали прийняття звернення про заборону виступів у Рівному таких артистів.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися