KAZKA: про нерозділене кохання, страх самотності та «Танці з зірками»
Культура

KAZKA: про нерозділене кохання, страх самотності та «Танці з зірками»

17 серпня 2021, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Олександра Зарицька (KAZKA) у відвертій розмові з Марією Єфросініною розповіла деякі подробиці свого життя: нерозділене перше кохання, чому боїться самотності та водночас не хоче відносин, а також про «Танці з зірками».

Як перше кохання вплинуло на подальші відносини Саші Зарицької

Перша закоханість Олександри відбулась ще у Харкові, проте хлопець не звертав на неї увагу як на дівчину: з його боку це були просто дружні стосунки. А Саша з головою поринула в ці відчуття: найболючіше їй було бачити коханого з іншою дівчиною. З того часу вона дуже боїться нерозділеного кохання і доки не буде впевнена, що чоловік справді її любить, ніколи не дасть відповіді.

Першому коханню Олександра присвятила пісню «Карма», де зізнається. що в кожному наступному бачила того хлопця. За словами співачки, цей персонаж багато в чому їй допоміг, проте водночас і зруйнував. Після того, як Саша поїхала до Одеси, любов перегоріла і зосталась тільки щира дружба. Співачка зізналась, що в її житті досі не було повноцінних відносин зі взаємним тяжінням, пристрастю та коханням.

Навіщо Олександра йде на «Танці з зірками»

KAZKA розповіла що давно мріяла взяти участь у «Танцях з зірками»: вона сподівається, що проєкт допоможе їй позбавитись комплексів. Дівчина хоче доказати, що може не тільки стояти на сцені, а й бути жіночною та пластичною. Водночас вона розуміє, що вже після першого випуску, про прем'єру якого можна дізнатись на TV Meta, на неї нахлине хвиля негативу та критики.Олександра пішла на проєкт, щоб нарешті навчитись працювати в парі та довіряти партнеру. Проте і тут не обійшлось без складнощів: танцівник, з яким вона почала репетиції, сказав, що хоче протриматись в шоу якомога довше, а з нею це неможливо. Тому співачці підібрали іншого партнера, і зараз йдуть інтенсивні репетиції.

Про страх самотності та чому не хоче відносин

Саша розповіла що не може жити одна: для неї це дуже важко, коли вона залишається на самоті, з нею можуть траплятись істерики, а думки її «просто вбивають», з'являється тяжіння до страждань. Тому, коли співачка жила в центрі Києва, з нею по черзі перебували сестри, а зараз у власному будинку вона живе з мамою.

У Олександри немає проблем з увагою з боку чоловіків, проте дівчина сама підтримує певну дистанцію і нікого не підпускає занадто близько до себе. Можливо вона боїться, що нові стосунки заберуть багато часу, відволічуть від творчості, і взагалі, «не хоче забивати собі мозок відносинами».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися