Культура

У Луцьку і Рівному відбудеться джаз-фест

7 серпня 2014, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

Луцький джазовий клуб та Рівненський джаз-клуб «Джем», спільно з Волинським молодіжним громадським об'єднанням «Єднання» і Благодійним фондом «Співдружність-Волинь» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку запланували провести 29-31 серпня VІІ-й Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014».

Луцька частина фестивалю відбудеться 29-30 серпня в Луцькому замку. Протягом фестивалю збиратимуть кошти для допомоги військовим із 51-ї ОМБР з Володимира-Волинського.

Рівненська частина фестивалю відбудеться у Драматичному театрі міста Рівне. У рамках фестивалю також триватимуть різноманітні майстер-класи для молоді, фотовиставки, театральні дійства, а також благодійні акції. Цього року  учасниками фестивалю будуть колективи з США, Польщі, Шотландії, Франції, Куби та України.

Вхід на фестиваль - вільний.

У програмі:

Джаз-дует Олега Баковського та Святослава Гавроля (Луцьк)

Тарас Баковський секстет (Україна - Польща - Куба)

Janusz Muniak & friends (Польща) 

FAT-Suit (Шотландія)

Alex Renart trio (Франція)

Keith Dunn та Train Four Blues Band (США - Україна)

У рамках фестивалю відбудеться благодійна виставка волинських митців «Джаз на полотні», пленер для художників, а також музична фотосушка для всіх охочих фотографів.

Незмінний партнер заходу - Страхова компанія «PZU Україна».

За сприяння: Волинської обласної телерадіокомпанії та Радіо «Луцьк 107.3», Французського інституту в Україні, Французького Альянсу та Посольства Франції в Україні, Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, ТОВ «Кромберг & Шуберт», Волинської обласної філармонії та рекламної компанії «Штрих».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися