У Нововолинську група з Мінвуглепрому вивчає можливість активізації видобутку волинського вугілля
Економіка

У Нововолинську група з Мінвуглепрому вивчає можливість активізації видобутку волинського вугілля

15 грудня 2014, 16:21
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні за дорученням Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка до Нововолинська прибула робоча група з Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, аби напрацювати алгоритм дій щодо вирішення проблемних питань вугільної галузі краю.

- Ситуація з шахтами - напружена, - ввів у курс справ Володимир Гунчик, обговорюючи відповідне питання під час оперативної наради. ­ - Тому я ще раз звернувся до профільного міністерства з проханням негайно вирішити питання щодо продовження фінансування будівництва 10-ї шахти та унеможливлення припинення роботи 1-ї та 5-ї копалень ДП «Волиньвугілля». Сьогодні, коли Україна купує вугілля у Південно-Африканській республіці й точаться розмови про придбання чорного золота у агресора, в жодному разі не можна закривати волинські шахти. Позиція міністерства щодо припинення вуглевидобутку й закриття 1-ї та 5-ї копалень передчасна і нас вона не влаштовує!

Тож представники поважного відомства сьогодні працюють у волинському місті шахтарів. Заплановані зустрічі з адміністрацією ДП «Волиньвугілля», а також із трудовим колективом підприємства. Поспілкуються члени робочої групи й з керівництвом Нововолинська. Варто зауважити, що голова облдержадміністрації поставив перед Нововолинським міським головою Віктором Сапожніковим чітке завдання - висвітлити реальну ситуацію, інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися