Проїзд у луцьких тролейбусах подорожчає до двох гривень?
З перших уст

Проїзд у луцьких тролейбусах подорожчає до двох гривень?

10 квітня 2015, 19:10
0
1
Сподобалось?
1

Проїзд у Луцьких тролейбусах може подорожчати уже найближчим часом. Міська рада  оголосила, що 15 квітня о 12 годині в актовому залі Луцького підприємства електротранспорту відбудуться громадські слухання з обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)».

Обговорюватимуть проект рішення міської ради від 18 березня. Він пропонує наступні параметри в оплаті проїзду. Пропонується збільшити вартість одноразового квитка 1 гривні 25 копійок до 2 гривень. При цьому для учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації складатиме 50 відсотків від повної вартості квитка.

Вартість стандартного місячного проїзного квитка в міському електротранспорті складатиме 120 гривень, для пільгових категорій населення (пенсіонери та інші пільгові категорії, яким відмінено пільговий проїзд з 01.06.2015) – 100 гривень та для учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації – 50 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися