Як довго не буде гарячої води у Луцьку, Володимирі-Волинському і Нововолинську?
З перших уст

Як довго не буде гарячої води у Луцьку, Володимирі-Волинському і Нововолинську?

21 травня 2015, 22:51
4
0
Сподобалось?
0

 

Вчора Луцька міська рада повідомила неприємну новину користувачам послуги центрального гарячого водопостачання у місті про тимчасове припинення подачі гарячої води до споживачів. Причина банальна – ПАТ «Волиньгаз» відключив ДКП «Луцьктепло» від газової мережі за борги. Таким чином волинські газовики виконували доручення «Нафтогазу», якому «Луцьктепло» заборгувало 57,1 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».
У листі «Нафтогазу» наголошено, що безлімітне (несанкціоноване) споживання природного газу призводить до значних фінансових збитків компанії та втрат державного бюджету України.
«ПАТ «Волиньгаз» не здійснює постачання природного газу для «Луцьктепла». Наше підприємство діє лише в рамках доручень НАК «Нафтогаз України» щодо відключення підприємств-боржників», - пояснює ситуацію заступник голови правління з обліку та постачання газу Андрій Карпомиз.
Аналогічна ситуація на сьогодні є у Володимирі-Волинському і Нововолинську. ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», яке заборгувало 8,7 мільйона гривень, було відключене минулого тижня. Днями без газу залишаться і котельні Нововолинська. Ліміти на споживання газу на сьогодні має тільки Ковель.

Відновлення подачі газу у міста-боржники можливе тільки після повного погашення заборгованості. Для прикладу у Луцьку, найімовірніше, гарячої води не буде до вересня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лучанка
    Лучанка

    просто прекрасно(((

    21 травня 2015, 23:50
    Відповісти
  • лучанин
    лучанин

    Думаю, що Романюк не дуже й "париться" цією проблемою. Він живе не в Луцьку і гаряча вода в нього є.

    22 травня 2015, 06:56
    Відповісти
  • Лучанка
    Лучанка

    тепер газ будемо використовувати по повній

    22 травня 2015, 08:30
    Відповісти
  • Д.
    Д.

    менше б вони грались тоді з ввимкненням/ввімкненням опалення... от і напалили... але то канєшно, реально вже дратує. а у вересні вони почнуть ремонти теплотрас і знову те саме. обуренню нема меж!

    22 травня 2015, 10:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися