Весна принесе... нові тарифи на електроенергію
З перших уст

Весна принесе... нові тарифи на електроенергію

29 лютого 2016, 09:20
0
0
Сподобалось?
0

З 1 березня відбудеться чергове підняття тарифів на електричну енергію. Споживачі, як і раніше будуть поділені на кілька категорій. Так для міського населення кіловат/година коштуватиме 57 копійок за умови споживання споживачем не більше 100 кіловат (попередня вартість 45,6 копійки). Такий же тариф передбачений і для сільських мешканців та для власників помешкань з електричними плитами, от тільки їм дозволятиметься спалити за такою ціною 150 кіловат/годин енергії. Споживачів, які використовують від 100 (для села і квартир з електричними плитами - 150) до 600 кіловат тариф складатиме 99 копійок (було 78,9). А хто перевищуватиме і цей ліміт, сплачуватиме 1,56 гривні (було 1,479).

Для людей, які використовують електрообігрів для своїх помешкань за дешевою ціною у 57 копійок передбачений ліміт у 3600 кіловат енергії, за понадлімітне споживання доведеться платити майже втричі більше – 1,56 копійок за кВт/годину.

Слід зазначити, що ці тарифи діятимуть з 1 березня до 31 серпня. А з 1 вересня слід очікувати на четвертий етап підняття вартості електроенергії. Всього їх було заплановано п’ять. Останній має відбутися 1 березня наступного року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися