На Волинь ідуть хуртовини
З перших уст

На Волинь ідуть хуртовини

7 лютого 2017, 17:54
0
1
Сподобалось?
1

На Волині, починаючи з ночі, очікується погіршення погодних умов зі значним випаданням опадів. Завтра вдень також очікується невеликий сніг, місцями хуртовини та снігові замети. Також синоптики попереджають автомобілістів про ожеледицю на дорогах та сніговий накат. Загальну картину доповнюватиме вітер зі східного напрямку швидкістю 7-12 метрів за секунду з поривами до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря по області буде у межах – 6-9 градусів морозу, у Луцьку термометри показуватимуть 8-10 морозу.

За всю історію спостережень за погодою на Волині другого лютого фіксувалися такі максимальні температурні показники: +11 градусів у 1990 році й -30 – у 1906.

Як розповіла черговий синоптик Волинського гідрометцентру Світлана Гончаренко, морозна погода затримається в області приблизно до 15 лютого.

У четвер удень термометри показуватимуть 4-9 морозу. Подекуди можливі невеликий сніг та хуртовини. Надалі істотних опадів не очікується. 10 лютого нічна температура буде у межах -10 – -15 градусів, удень потеплішає в середньому на чотири градуси. 11-12 лютого небо проясниться, тож у нічну пору температура повітря знижуватиметься до -18, удень морози слабшатимуть до -4 – -9 градусів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися