Програма фестивалю «Ніч у Луцькому замку-2017»
З перших уст

Програма фестивалю «Ніч у Луцькому замку-2017»

26 червня 2017, 15:31
0
0
Сподобалось?
0

Цьогоріч на гостей події чекає унікальна програма за участю найвідоміших європейських театральних колективів. Вперше в Україну завітає унікальний італійський колектив Molecole Show: його балерина на повітряних кулях відкриє українським глядачам зовсім новий вимір танцювального мистецтва.

«Ніч у Луцькому замку» також прикрасить французький театр Remue Ménage: екстравагантні танцівники, ілюмінації, величні приборкувачі ведмедів – казкова Франція в Україні нікого не залишить байдужим. Це буде дебютний виступ колективу в Україні, який вже встиг підкорити багато світових столиць.

Для поціновувачів театрального мистецтва організатори підготували особливий подарунок: вистави львівського театру «Воскресіння». Вистави театру з успіхом проходили на сценах Австрії, Італії, Південної Кореї, Польщі, Німеччини, Єгипту, Ірану та інших країн світу.

«Ніч у Луцькому замку» також відвідає всесвітньо відомий балет сучасності «Київ модерн балет» під керівництвом Раду Поклітару. Також своє концертне шоу в новому статусі Yamaha Local Artist представить композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара. Євген став першим в Україні музикантом у рояльному сегменті, який отримав цей поважний статус. Разом з Євгеном володіють званням Yamaha Artist такі відомі композитори та музиканти як Елтон Джон, Стіві Уандер, Джастін Тімберлейк, Еббі Саймон та Марк Гассер.

Одним з хедлайнерів арт-шоу стане музичний колектив «La Festa electric opera», формат якого органічно поєднує класичну музику із сучасним звучанням електронної музики.

Класична програма буде представлена солістами Віденського, Варшавського, Римського та Празького оперних театрів в супроводі симфонічного оркестру, за участі музикантів національного симфонічного оркестру. Диригент оркестру - лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, Народний артист України, професор Володимир Федорович Сіренко.

Зокрема гості заходу почують солістку Віденської оперети Катаріну Корезі-Лал і Лауреата Національної Премії України імені Тараса Шевченка Андрія Шкургана.

Усіх гостей фестивалю очікують нічні екскурсії «Легенди Луцького замку», історичні вистави, придворні танці та інші розваги.

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» відбудеться 1-2 липня у Луцькому замку. Ознайомитися з програмою фестивалю можна на сторінці у Фейсбук.

Придбати квитки онлайн – на порталі kasaHYPERLINK або у точках продажу за адресою: вул. Стрілецька, 31 (Магазин «Кобза»), вул. Лесі Українки, 17 (музичний магазин «Медісон»).

Програма арт-шоу «Ніч у Луцькому замку-2017»

Замкова площа (з 14:00)

Алея майстрів народної творчості

Фудкорт

Дитяча анімація та розваги

Музичний сет

Вул.Лесі Українки (з 17:00)

Парад французького вуличного театру Remue Menage

Луцький замок

21:00 Театралізоване дійство «Саміт у Луцьку», церемоніал “Вогонь Луцького замку»

21:30 Гала-Опера:

- Оркестр за участю артистів національного симфонічного оркестру.

Диригент – лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, Народний артист України, професор Володимир Федорович Сіренко.

Солісти:

- Катаріна Корезі-Лал

- Андрій Шкурган

22:30 Театр Воскресіння з виставою «Глорія» (Львів)

23:10 «Київ модерн-балет» з виставою «Дощ» – хореографічна фантазія на музику народів світу та І.С.Баха, лібретто, хореографія та постановка Раду Поклітару (Україна)

00:00 шоу Molecole – балерина на повітряних кулях (Італія);

00:15 вистава французького вуличного театру Remue Menage (Франція)

01:00 піаніст-віртуоз Євген Хмара (Україна)

02:00 музичний сет «La Festa electric opera» (Україна)


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися