Луцьк прийме форум з інтернет-маркетингу
З перших уст

Луцьк прийме форум з інтернет-маркетингу

23 листопада 2017, 18:44
0
0
Сподобалось?
0

8 грудня у Луцьку відбудеться «WEST iMARKETING FORUM 2017». Організатори – «Бізнес-академія практичного менеджменту» – обіцяють познайомити учасників із інструментами нового покоління. Протягом 10-годинний програми форуму ви навчитеся розробляти Digital-стратегію, правильно підбирати інструменти інтернет-маркетингу, дізнаєтеся, як правильно вимірювати ефективність реклами в мережі.

«Офлайн-бізнес дрейфує в онлайн, рекламні та промо-кампанії активно висвітлюються в соціальних мережах і онлайн-інструментах, проводиться аналіз даних Google Analytics. Але чи достатньо цього? Доповіді Форуму сформовані таким чином, щоб показати цілісну картину Інтернет-маркетингу: відштовхуючись від розуміння споживача, переходячи до стратегії та її втілення. ТОП-спікери, успішні кейси, моделі та стратегії стануть не просто пізнавальними, а дадуть орієнтири для трансформації зусиль. Тому наш Форум – не тільки для digital-фахівців. Він буде корисним як маркетинг-директорам і бренд-менеджерам, так і власникам малого бізнесу та топ-менеджерам компаній», – зазначають організатори.

Форум відбудеться на базі кіно комплексу КРТ «Адреналін Сіті» (вулиця Карбишева, 1) 8 грудня. Реєстрація учасників з 8:30.

Зареєструватися, ознайомитися з програмою та спікерами можна тут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися