Аби повернути обличчя доньці, рідні продали усе та набрали кредитів
З перших уст

Аби повернути обличчя доньці, рідні продали усе та набрали кредитів

19 вересня 2019, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

Одна мить поділила життя 18-річної Іванки Гаджало із села Гупали Любомльського району на «до» і «після». «До» вона була студенткою Шацького технікуму, красунею, яка мріяла відкрити власне сімейне кафе. «Після» були операції, страждання, боротьба за життя.

Ввечері 10 березня 2018 року автівка, у якій їхала Іванка, потрапила в аварію. Там ще було троє людей та постраждала вона одна. Поки лікарі рятували життя дівчини, було втрачено час для відновлення щелепи. У Київській обласній клінічній лікарні лікарі жахнулися – з її голови вийняли жменю скла! Обличчя складали, як мозаїку.  На операцію у Києві скидалися усім світом. Іванка була надзвичайно окрилена, коли знаменитий пластичний хірург родом з Турійська Ростислав Валіхновський пообіцяв їй повернути красу. Безплатно. Але за однієї умови – їй потрібно реконструювати щелепу, адже щелепна хірургія – не його профіль. Днями Іванка пережила уже четверту операцію. Попередні не дали результату – кістки не приживаються.

Мама Іванки Наталія Ціпяшук просто у відчаї – родина уже продала все, що могла, взяла кредити. У них кожна копійка на вагу золота. Остання операція вартує 120 тисяч гривень. Тож жінка слізно просить усіх, хто може допомогти.

Номер картки у Приватбанку: 4731219107797650 (Наталія Василівна Ціпяшук).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися