Що робити, коли болять суглоби?*
З перших уст

Що робити, коли болять суглоби?*

7 вересня 2020, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Симптоми артриту, артрозу, остеохондрозу мають чітко виражену клінічну картину. У суглобах виникає біль під час або після навантаження, з’являється обмеженість рухів та локальна ранкова скутість, ниючий нічний біль стає постійним, виникає хруст у суглобі при русі, форма суглобу змінюється та появляється його хворобливість при  пальпації.

Причина цих симптомів лежить в руйнуванні суглобового хряща. Хрящі, що вкривають кістки та утворюють натуральну подушку між ними, стають тонше. З часом хрящ втрачає свою еластичність і міцність. Суглоби починають хворіти і деформуватися ...

Основні вороги для суглобів – це вікові зміни організму (особливо у жінок у період менопаузи), надлишкова вага, травми, значні фізичні навантаження на опорно-руховий апарат, захворювання суглобів. З віком також зменшується здатність організму виробляти природну речовину - глюкозаміну сульфату, яка є головним компонентом синовіальної рідини, що дозволяє суглобу легко та безболісно рухатися, а також зміцнює хрящ.

На сьогодні спеціалісти рекомендують тривалий прийом хондропротекторів. Хондропротектори – це препарати, що покращують структуру і зміцнюють тканини хряща, а також затримують розвиток артрозу. 

Прийом хондропротекторів попереджає загострення захворювань суглобів, дозволяє зберегти нормальну функцію опорно-рухового апарату, забезпечує стійкість хрящової тканини при значних фізичних навантаженнях, у тому числі и при надлишковій вазі тіла. Позитивний ефект проявляється вже через 4-6 тижнів постійного застосування. 

В аптеках України представлений натуральний хондропротектор АРТРИТОЗАМІН (США). До його складу входять натуральні компоненти: глюкозамін та хондроітин сульфати, метилсульфонілметан, рослинні екстракти (босвеллії, турмерик, виноградних кісточок) та вітамін Е.

Натуральні складові АРТРИТОЗАМІНУ сприяють активному відновленню хрящової тканини та утворенню міжхрящової змазки, відновлюють рухливість ушкоджених суглобів, зменшують напругу у суглобах, підвищують стійкість хрящової тканини при значних фізичних навантаженнях, а також зменшують потребу у протизапальних нестероїдних препаратах. 

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА АБО ЗА ТЕЛ.: (044) 592-15-29, (067)-710-08-37, (099) 203-56-53.

ПП «Хелсівей» - офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні, м. Київ, тел..(044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua

Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомитися з інструкцією і проконсультуватися з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЄ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися