5 базових речей для жіночого гардеробу 40+*
З перших уст

5 базових речей для жіночого гардеробу 40+*

10 вересня 2020, 14:47
1
0
Сподобалось?
0

У будь-якому віці жінка може виглядати ефектно та стильно. Головне — правильно підібрати стиль, створити гармонійний образ. У віці 40+ пріоритетом стає елегантність, стриманість, вишуканість.

Які речі обов'язково мати в гардеробі?

Оскільки йдеться про базовий гардероб, то в ньому переважають речі класичного стилю. Серед них: 

  • брючний костюм;
  • чорна сукня;
  • біла блузка;
  • спідниця-олівець;
  • джинси.

Брючний костюм — варіант для ділового та повсякденного образу. Брюки можуть бути прямими або вузькими, зважаючи на особливості фігури. Джинси варто обирати з високою посадкою — це модель, яка додає стрункості, підкреслює жіночність та дає великий простір для вибору верхнього одягу. З високими джинсами можна носити гольф, сорочку, блузку, светр, футболку, піджак — майже все.

Чорна сукня — універсальний варіант для будь-якого заходу. Приталений силует підкреслить стрункість та жіночність, чорний колір можна поєднувати з будь-якими іншими. Завдяки сотням моделей кожна жінка може вибрати або маленьку чорну сукню, або сукню-футляр, або варіант з ґудзиками.

Біла блузка, яку можна вибрати на https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-povsednevnaia-odezhda/bluzki/f/tsvet/bielyi, — ще один must have в гардеробі дорослої жінки. Це простий, зручний і водночас урочистий одяг, що буде доречним на роботі, в ресторані, в театрі. Білий колір вимагає більш ретельного догляду, проте біла блузка одразу стає і базою, і прикрасою образу. Бавовна, шовк, шифон виглядають по-різному, тому біла блузка — це ціла низка моделей для міського та ділового стилю.

Як обрати спідницю для жінки 40+?

Головні критерії вибору — особливості фігури та довжина спідниці. Звісно, міні-спідниця виглядатиме як моветон, а моделі середньої довжини виглядатимуть стильно та вишукано. Якщо фігура дозволяє, можна носити спідницю-олівець, яка підкреслює тонку талію, стрункі ноги. Якщо ж ви не хочете привертати увагу до недоліків своєї фігури, зверніть увагу на моделі плісе, з драпіруванням, з квітковим принтом або однотонні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Максим Геращенко
    Максим Геращенко

    У меня свой швейный цех, и мы шьем базовую одежду, такую как футболки, шорты, джинсы, кофты. У меня работают самые лучше портные, но этого мало, если делать не из качественных швейных изделий. Это моя рекомендация коллегам. Потому что часто встречал , когда экономят или не правильно подбирают швейное оборудование и одежда выглядела мягко говоря не очень. Мне очень повезло, что я для себя нашел магазин с лучшим швейным оборудованием - https://sewing-navigator.com.ua/ И поэтому мой магазин самый успешный в городе!

    20 грудня 2020, 13:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися