Чому дерев’яні іграшки так популярні
З перших уст

Чому дерев’яні іграшки так популярні

11 листопада 2020, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

Всі ми родом з дитинства, отже в кожної дорослої людини та щаслива пора асоціюється з різноманітними іграшками. Кожна дитина мріє мати якнайбільше гарних та цікавих іграшок, а батьки повинні попіклуватися про те, щоб іграшки були змістовними, розвивальними та безпечними. Широкий вибір екологічних іграшок на інтернет порталі https://kesha.com.ua/ua.

Піклуючись про радість та щастя дітей – купуйте іграшки з деревини

Саме дерев’яні іграшки приносять радість, позитивні емоції та нові приємні відчуття під час гри. Яскраві та гладенькі забавки з натуральної деревини сприяють дослідженню навколишнього світу. В такий простий спосіб малята приміряють на себе різні соціальні ролі, вчаться спілкуванню, поступово звикаючи до правил поведінки у дорослому житті.

Беззаперечна користь та довговічність дерев’яних іграшок

Купуючи ту чи іншу сертифіковану забавку, важливо, щоб вона перш за все подобалась маляті, та відповідала його віку. Не завжди батьки можуть одразу підібрати цікаву та якісну дерев’яну іграшку серед широкого асортименту та безлічі пропозицій від різних виробників. Варто поцікавитись, розвитку яких якостей посприяє та чи інша забавка. Серед найбільш потрібних та привабливих іграшок для маленьких хлопчиків та дівчаток є безліч цяцьок, що розвивають. Умовно іграшки розподілені за категоріями, та дають дитині певні навички, такі як:

  • розвиток уяви та зорове сприйняття;
  • інтелект, логічне мислення;
  • координація рухів;
  • дрібна моторика.

Якісна іграшка, виконана в яскравих кольорах завжди привертає увагу малюків. Натуральна деревина є екологічною та безпечною для дітей молодшого віку. Висока якість виконання фігурок та деталей з деревини, відсутність гострих кутів, стають запорукою безпеки під час гри.

Величезний простір для творчості

Найулюбленішою забавкою для малюка стають дерев'яні модульні іграшки, різноманітні конструктори та нескінченна кількість вигаданих пазлів, головоломок, танграмів та пальчикових лабіринтів, бізібордів та сувенірів. Завжди жаданими для дитячої аудиторії залишаються кубики, пірамідки та фантазійні фігурки для найменших дітлахів.

Сподобаються дітлахам дизайнерські дерев'яні каталки у вигляді фігурок тварин незвичайної форми. Сортери та головоломки допоможуть цікаво та з користю провести дозвілля. Іграшки можуть мати як розважальний, так і освітній характер, є варіанти для справжніх естетів та поціновувачів краси.

Комплекти до яких входять цифри, букви, знаки допоможуть у вивченні арифметики, азбуки, розв’язанні простих прикладів та читанні по складах. Багатофункціональні набори містять навчальні елементи Монтессорі, матеріали для вивчення кольорів, орієнтування у розмірах предметів, їх фізичних та геометричних властивостях. Завдячуючи таким іграшкам з натуральної деревини, малюки ще в досить ранньому віці взнають про десяткову систему числення, дроби та об’ємні фігури. За допомогою різноманітних фігур з деревини, малюки вчаться класифікувати речі по різним признакам. Яскраві комплекти для раннього розвитку обов’язково містять інструкції та схеми з використання. Завдання батьків зацікавити дітей грою та спонукати до самостійних занять.

Серед традиційних іграшок з деревини можна знайти не лише дерев'яні брязкальця чи кубики, а й іграшки преміум-класу. Наприклад юні майстри та художники можуть спробувати свої вміння і таланти у випилюванні лобзиком, випалюванні малюнків та створенні креативних композицій, складанні об’ємних 3D конструкторів з багатьох деталей.

Підсумовуючи користь від дерев’яних іграшок, батьки віддають перевагу екологічності матеріалу, відсутності алергенів, фактурності, рельєфності та надійності таких забавок. Серед розмаїття моделей іграшок для різного віку є іграшкові меблі, лялькові будиночки, транспортні засоби та конструктори з великою кількість деталей та базових елементів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися