Що не варто дарувати колегам на 8 березня?
З перших уст

Що не варто дарувати колегам на 8 березня?

13 січня 2021, 13:43
1
0
Сподобалось?
0

У перші дні весни святкується чудове свято, в яке прийнято вітати всіх прекрасних дам і вручати їм милі презенти. І, звичайно ж, колегам по роботі теж прийнято дарувати подарунки в цей день, але найголовніше не прогадати і вручати тільки доречні знаки уваги. Спеціально для вас ми склали список того, що не варто дарувати на 8 березня співробітницям, щоб ви надалі змогли уникнути цих помилок.

Косметика

Звичайно ж, кожна дівчина користується косметикою і безумовно любить її купувати. Але в разі подарунка для ваших співробітниць ви можете просто не знати про їх смакові переваги і навіть те, якою саме маркою косметики користується та чи інша дівчина у вашій фірмі. Тому, замість конкретної косметики краще вручити дамам подарункові карти, які ви можете купити на https://onecard.gift/korporativnye-podarki-na-8-marta. Вам тільки потрібно буде вибрати номінал цих карт і їх кількість, а ваші колеги вже самі потім будуть вирішувати, чи витрачати цей сертифікат на придбання косметики в тому чи іншому магазині, або ж вибрати і взагалі що-небудь інше.

Нижня білизна

Дарувати дівчині нижню білизну можна лише в тому випадку, якщо ви з нею дійсно близькі і добре знаєте її параметри. В іншому випадку велика ймовірність, що ви не просто не вгадаєте з розміром і фасоном білизни, але даму і зовсім може образити такий презент. А співробітницям по роботі і зовсім не варто робити такі особисті презенти, адже вони можуть сприйняти це неправильно. Краще купіть кожній зі своїх колег гарний шарфик або шийну хустку, такий знак уваги буде виглядати дійсно цікаво і елегантно.

Алкоголь

Насправді навіть добрій знайомій дарувати алкогольні напої не варто, адже це далеко не найкращий презент для дами. А вже якщо мова йде про подарунок для колеги по роботі, то про такий варіант і зовсім варто забути! Тому, радимо вам піти іншим шляхом і придбати чайний або кавовий набір, адже ці напої прекрасна частина вашого колективу точно буде пити або на робочому місці, або ж у себе вдома.

Дешеві цукерки

Багато дівчат ласуни, тому, чоловіки часто дарують прекрасним дамам на будь-яку святкову подію шоколадні цукерки або шоколад. І це досить таки непоганий варіант, якщо тільки мова йде не про дешеві фабричні вироби, адже святковим такий знак уваги виглядати точно не буде. Тому, якщо вже ви хочете дарувати колегам щось солодке, то краще вибирайте шоколадні або марципанові фігурки, цукерки ручної роботи, східні солодощі та набори з джемів, меду, арахісової пасти і так далі.

Біжутерія

Ще одне не найкраще рішення – дарувати колегам по роботі біжутерію, яку вони, швидше за все, навіть не будуть носити. Тому, навіть якщо ви знайшли цікаві дрібнички, то такі презенти краще підготувати для подруг або просто для знайомих. Якщо вже ви хочете дарувати співробітницям прикраси, то ви можете купити їм срібні кулони, такий знак уваги буде виглядати досить таки цікаво, мило і не дуже дорого.

Намагайтеся уникати ці варіанти для подарунків колегам на 8 березня, тоді у вас точно вийде влаштувати справжнє свято для ваших співробітниць!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрий Гавриш
    Юрий Гавриш

    Могу сказать каким является лучшим подарок. Я в своей жизни передарил много подарков для женщин. И на работе, и своей супруге. И могу с уверенностью сказать, что лучшим подарком является парфюмерия. Это всегда беспроигрышный вариант, а главное приятный подарок. Я заказываю всегда оригинальную, брендовую парфюмерию, можно даже заказать на распив - https://1001aromat.com.ua/

    13 вересня 2021, 14:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися