Тільки Норфін, тільки тут
З перших уст

Тільки Норфін, тільки тут

19 січня 2021, 10:50
0
0
Сподобалось?
0

В нашому сучасному світі, коли багато людей залежні від гаджетів, то все одно вони віддають перевагу активному відпочинку. Рибалка, туризм, полювання та інше. І тут виникає питання де купити необхідні речі. Магазинів багато, онлайн-ресурсів необмежена кількість.  Але що робити, коли всі потрібні атрибути знаходяться на різних сайтах і очі розбігаються від відкритих вкладок на комп'ютері?

Є вихід. Латвійський сучасний бренд Норфін, який був заснований в 1995 році. Ця компанія зарекомендувала себе як виробник якісних товарів. Також має каталог і для українських користувачів. 

Заходимо https://norfin.com.ua/ та починаємо насолоджуватися різноманітними товарами. 

Інтернет-магазин містить такі категорії:

- верхній захисний одяг;

- термобілизна;

- вироби для туризму та кемпінгу;

- туристичні меблі;

- все для рибалки та інше.

Як вибагливий покупець, я обираю товари дуже прискіпливо. Уважні онлайн-консультанти, приділяють багато уваги, відповідають на безліч питань. І взагалі, дуже компетентні. Асортимент продукції на будь-який гаманець. Якість говорить сама за себе. Як то кажуть, зроблено на совість.

З плюсів Норфіну можна виділити:

- широкий асортимент товарів;

- висока якість бренду;

- замовлення в один клік;

- оплата при отриманні;

- швидка доставка;

- без проблем можна повернути або обміняти товар.

Недоліків - не виявлено.

Чому Норфін обирають мої друзі? Бо фірма-виробник зацікавлена в тому, щоб її товарами користувалися багато людей. Якось я подарувала другу термобілизну, бо багато часу проводив за кермом взимку і такий подарунок був знахідкою. Він був приємно вражений. Тепер закупівлі товарів для своїх туристичних пригод обирає тільки в Норфін та рекомендує іншим.

Про переваги латвійського бренду можна говорити безліч часу. Але мало хто знає, що ця компанія колись була маловідомою. Починала з малої кількості товарів, потихеньку зарекомендувала себе як виробник якісних товарів. І вже зараз тут можна придбати теплий спальний мішок, дрібнички для туристів, аксесуари для рибалки, як для зимової, так і для літньої. А який вибір мисливських ножів! Аж очі розбігаються. А які рибальські чоботиІ Є усі розміри. 

Не варто забувати про те, що виробник турбується, аби дрібнички у кожному виробі були якісні та надійні. Наприклад, застібки на куртках - металеві, вони ніколи не зламаються в незручний для вас час. Тканина - не пропускає вітер та вологу. Унікальна технологія виробництва подбає, щоб було тепло і зручно навіть у найбридкішу погоду.

Над створенням колекції працювали професіонали. Кожну деталь продумували, робили якісно, щоб не зіпсувати репутацію, яку заробляли роками. Речі Норфіну впізнати легко, бо кожна деталь продумана до дрібниць. Якість - в кожному шовчику, в кожній застібці. Бракованих виробів не буває. Норфін - нове ім'я якості. Компанія турбується про те, щоб кожний товар носили не один сезон, а багато років. 

Зробимо висновки. Опираючись на відгуки друзів та інших користувачів онлайн-магазину Норфін, ця компанія професіонал своєї справи. Руйнує стереотипи, бренд - значить дорого. Ні, ціни тут доступні. А якість - на мільйон. Цей іноземний торговий бренд, достойний конкурент світовим виробникам одягу для риболовлі й туристичних товарів. Для порівняння, я не знайшла подібного за якістю та цінами. Та й відгуки не вразили. Не тягніть час, обирайте Норфін, будете вражені цінами та якістю товарів. Будьте впевнені, що все придбане, прослужить дуже довго, при цьому збереже фарбу тканин та форму, навіть якщо будете експлуатувати в різних умовах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися