Як і де найкраще шукати роботу в Інтернеті
З перших уст

Як і де найкраще шукати роботу в Інтернеті

18 лютого 2021, 12:24
0
-1
Сподобалось?
-1

Половину нашого життя, якщо не враховувати час витрачений на сон, ми проводимо у роботі. Задоволеність нею ледь не головна складова нашого комфорту. Якщо ви шукаєте перше робоче місце, або розчарувалися у тому, що маєте зараз й потрібно вийти на правильний шлях, вам допоможе система пошуку вакансій grc.uа. Це один з перших в Україні кадрових порталів міжнародного рівня, який працює на ринку з 2004 року.

Чим бере grc.uа?

grc.uа входить до топової четвірки порталів з пошуку роботи у країні. Понад 85 тисяч надійних компаній шукають тут співробітників, для тих, до уваги тих, хто сам знаходиться у пошуку роботи, доступні понад 10000 перевірених вакансій. З одного боку цифри вражають. Але як не загубитися у такому вирі інформації та знайти саме те, що відповідає вашим бажанням та умінням? На grc.uа все продумано до дрібниць:

- зрозумілий користувачу інтерфейс сайту, який зі стартової сторінки поведе вас у потрібному напрямку;

- неймовірна кількість фільтрів – є можливість шукати роботу за бажаним доходом, містом, найвужчою спеціалізацією, типом зайнятості й навіть графіком роботи;

- зручний мобільний додаток зі збереженням усього функціоналу;

- блог з чудовими лайфхаками про пошук роботи;

- швидкий і зручний механізм створення резюме, з яким ви зможете розповісти про свої таланти й зацікавити хорошого роботодавця.

Якщо відчуваєте талант керівника

Від моменту заснування портал grc.uа одним зі своїх провідних напрямків обрав пошук спеціалістів на керівні посади середньо та вищого рівня, управлінців топових фахівців зі сфери інженерно-технічного персоналу.

У сучасному світі, й Україна не виключення, коли на перший план виходить уміння продавати все, що тільки продається, ваги набирає, ледь не на рівні з IT-спеціалістами, посада директор з маркетингу grc.ua/vacancies/direktor_po_marketingu або комерційного директора.

Це фахівці, від рішень яких залежить наповнення компанії фінансовим ресурсом. Від директора з маркетингу розробляють стратегію просування товару, його вартість, запускають рекламні кампанії, аналізують конкурентів та нерідко курують контакти з громадськістю.

І хоча ледь не кожен український вуз нині випускає спеціалістів із «корочкою» маркетолога, на жаль, на ринку праці досі існує чималий дефіцит реальних спеціалістів, котрі вміли б працювати комплексно. Якщо ви відчуваєте у собі сили у цій галузі, вам точно на grc.uа. Адже тут з 2004 року за такими перлинками на ринку праці полюють найсолідніші компанії, в яких уміють цінувати справжні таланти.

Не соромтесь розповісти про себе

Наскільки б класним ви спеціалістом не були, про це ніхто не дізнається, якщо ви самі не навчитеся подавати себе правильно. Тому ключовим моментом на початку пошуку достойно оплачуваної й бажаної роботи є правильне складання резюме. Це той документ, який має спонукати цікавість у роботодавця продовжити вивчення претендента. Тож у резюме потрібно вмістити найважливіше. А найважливіше для роботодавця – розуміння, що претендент може дати для його компанії. Тож головне описати саме свої професійні здібності, уже наявні здобутки й додаткові навчання саме у тій сфері діяльності, на яку ви претендуєте. Це не той випадок, коли потрібно бути скромним. Будьте наполегливими – і хай вам пощастить!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися