Аграрії України обирають іспанські органічні біостимулятори Egrow: пояснюємо чому
З перших уст

Аграрії України обирають іспанські органічні біостимулятори Egrow: пояснюємо чому

30 червня 2021, 16:28
2
2
Сподобалось?
2

Сьогодні ти пан, а завтра пропав – саме перед таким ризиком стоять українські аграрії через різні фактори: погодні, економічні та багато інших. Їхнім завданням є не тільки високі врожаї, але й якісні. А для цього необхідне оптимальне поєднання як мінерального, так і органічного удобрення рослин. Сьогодні ринок пропонує безліч різних засобів для рослин, але далеко не всі вони є якісними і відповідають своїй ціні. Як же зробити правильний вибір?

Aroks Crop – українська компанія, спрямована на розвиток провідних галузей аграрного сектора України. Компанія є ексклюзивним імпортером та дистриб’ютором в Україні іспанських біостимуляторів Egrow. Керівництво компанії Aroks Crop представило для своїх партнерів такі добрива: «Розвиток кореневої системи», «Біоактиватор дозрівання», «Коректор дефіциту мікроелементів», «Антистресант». Перелік культур, на яких можна застосовувати дані продукти, є достатньо великим: овочеві, плодово-ягідні, квітково-декоративні, пшениця, соняшник, кукурудза, ячмінь, ріпак, картопля, цукровий буряк, овес, жито. Виробником органічних біостимуляторів Egrow є іспанська компанія Grupo Inesta. Препарати фірми призначені для листового і кореневого підживлення на різних сільськогосподарських рослинах. Важливо, що при виробництві своїх продуктів компанія використовує амінокислоти рослинного походження, які є природними органічними сполуками для будівництва білка. Девіз компанії такий: «Ми беремо з рослин і передаємо рослинам».

Також Aroks Crop має найбільший асортимент професійних торфів в Україні. Їх вони імпортують з багатьох компаній з Естонії, Латвії і Білорусі.

Досвідчений аграрій з Волині – про іспанські органічні біостимулятори Egrow

Дуже важливий аспект для аграрія – співвідношення ціни і якості препаратів для рослин. Саме такої думки дотримується успішний волинський садівник-ягідник Тарас Кмін із села Новий Двір Турійського району. Відомий він не лише своїм розкішним садом фруктових дерев та плантаціями ягід, а й тим, що є одним з наймолодших потужних аграріїв в області такого рівня. Йому 33 роки. Тарас Кмін є прихильником лише екологічного добрива. Саме тому іспанські органічні біостимулятори Egrow стали для нього незамінними помічниками.

– Для фермера кожна копійка дорога. Довгий час я купував стимулятор для росту рослин однієї фірми за тисячу гривень за літр, а Egrow «Біоактиватор дозрівання» вартує до 600 гривень і нічим не гірший по якості, то навіщо мені переплачувати? Багато компаній беруть гроші просто за свій бренд, – каже Тарас.

– Якими ще добривами користуєтеся? – запитуємо фермера.

– Використовую Egrow «Антистресант». У мене така позиція: якщо людина їсть щодня, а не через день-два, то й рослина має регулярно отримувати живлення. Дозовано, але постійно. Ще використовую Egrow «Розвиток кореневої системи». Результатом задоволений: листок гарний, здоровий, окорінення просто чудове.

А взагалі, як наголошує аграрій, усім рослинам потрібен антистресант. Це звичайні вітаміни, але вони рятують рослини навіть після граду.

– Цьогоріч у багатьох садівників дуже постраждали персики. Мене це лихо оминуло, бо я використовував Egrow «Антистресант». Дехто починає боротися з проблемою, коли вона уже з’явилася. Я ж займаюся профілактикою. Переваги антистресантів і різних мікроелементів та підживок у тому, що рослина не входить в періодичність плодоношення. Тобто щороку вона нам дає той самий врожай по максимуму, – продовжує Тарас Кмін.

«Полуничні магнати» використовують іспанські органічні біостимулятори Egrow

Хорохорин – полуничне село на Волині. Така собі місцева Польща. Воно унікальне тим, що практично усі його жителі вирощують полуницю. Їхня полуниця має неабиякий попит і транспортується навіть за кордон. Вона приваблива на вигляд, не пошкоджується при транспортуванні , надзвичайно солодка і смачна. У цьому є і заслуга іспанських органічних біостимуляторів Egrow, які використовують місцеві фермери. І результат видно одразу.

Богдан Галавін – власник розсадника декоративних рослин GALAVINА у селі Гаразджа Волинської області. Його унікальні саджанці мають попит у всій країні та за її межами. У його розсаднику – хвойні та декоративно-листяні рослини власного виробництва високої якості. На консультацію до Галавіна приїжджають з усієї країни. Він тривалий час плідно працює з компанією Aroks Crop щодо торфів і біостимуляторів. І не планує змінювати постачальника, бо на власному досвіді переконався у якості і вигідній ціновій політиці продукції, яку пропонує Aroks Crop.




Успішні аграрії обирають іспанські органічні біостимулятори Egrow. Бо вони якісні, натуральні, вигідні за ціною і вже довели свою ефективність. Компанія працює з багатьма фермерами в Україні і має чітку логістику для вчасного забезпечення своїх партнерів необхідною їм продукцією. Обирайте найкраще і ви!

Компанія Aroks Crop, м. Рівне

Сайт: Aroks.net.ua

Контакти: (067) 36-11-303.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Спробував біоактиватор дозрівання покращилось зав"язування плодів інтенсивне забарвлення плодів рекомендую !!!!

    26 липня 2021, 14:56
    Відповісти
  • Василь
    Василь

    Ціна та відмінна якість те що потрібно!

    26 липня 2021, 14:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися