Де у Луцьку купити найякісніші двері та вікна за вигідною ціною
З перших уст

Де у Луцьку купити найякісніші двері та вікна за вигідною ціною

8 липня 2021, 12:22
1
1
Сподобалось?
1

Компанія Wizard House допоможе подбати про комфорт та безпеку у вашій оселі, запропонувавши вхідні та міжкімнатні двері; металопластикові вікна; металеві та дерев’яні, ламіновані, ПВХ-міжкімнатні двері різного асортименту; металопластикові двері; якісну фурнітуру для дверей.

Також у нас можна придбати захисні ролети та жалюзі; москітні сітки; підвіконня; відливи; розсувні алюмінієві балконні конструкції; рулонні штори з різними кріпленнями

5 переваг для клієнтів від компанії Wizard House:

  1. У нас багаторічний досвід роботи на ринку продажів та кваліфікована команда працівників, яка надасть якісну та надійну консультацію і підбере вам необхідну продукцію.
  2. Вся продукція виготовлена з високоякісних та надійних матеріалів, які мають довгий термін експлуатації, надійності, безпеки та комфорту, з підвищеною шумо- і теплоізоляцією, тонуванням, декоративними вставками і багато іншого.
  3. У нас ви знайдете широкий асортимент якісної продукції за доступними цінами, безкоштовні заміри, якісний та надійний монтаж, завдяки точним розмірам конструкції. Ми гарантуємо герметичність виробів.
  4. Працюємо під індивідуальні розміри замовника. За потреби та бажання клієнта можна вибрати три, чотири, п'яти і шести, 7, 8 камерні профілі, а також різні види і способи ламінування.
  5. Ми доставляємо вікна і двері власним транспортом і встановлюємо конструкції за один день.

Луцьк,
вул. Лідавська, 2, поруч Техномодуль
(066) 487-29-30

(097) 593-10-55

facebook.com
instagram.com


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Іванна
    Іванна

    Категорично не рекомендую !!!! Вибрала 2 дверей , з індивідуальним виготовленням та замірами , приїхав майстер зробив заміри, все було добре до моменту встановлення , зверху між дверима і стінами залишились величезні щілини, причому скрізь ,майстер Володимир виправдався тим , що це попередні працівники погано зробили стіни та нерівні пройоми. Звернувшись до працівників wizard, останні почали розповідати , що ці двері стандартні і не підганяються під розміри, про що ніхто попередньо не попереджав , склалося таке відчуття що потрібно було просто їх продати. Заміри зробили я так розумію так для галочки . Про те що залишиться зверху така діра майстер не попередив , а просто вліпив все як виходило. Наразі потрібно все зривати , підганяти стіни під двері )

    2 червня 2022, 13:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися