П'ять причин купити Bitcoin в 2021 році
З перших уст

П'ять причин купити Bitcoin в 2021 році

25 серпня 2021, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Криптовалюта ось вже дванадцять років як привід суперечок та різних поглядів. Дехто вважає, що це лиш тимчасова нажива або повний фейк, а інші все більше захоплюються ним та поспішають в обмінник криптовалют, щоб придбати Біткоін максимально вигідно та залишитися у плюсі. Чи варто вкладати власні фінансові активи у криптовалюту у 2021 році? Ми розглянемо п’ять причин.

Причина 1. Біткоін – вдалий метод інвестицій

Якщо розглядати Біткоін, як спосіб заробітку, то варто звернутися до пройденого шляху криптовалюти, починаючи з 2009 року. Спершу ціна на ці цифрові активи була незначна, проте с кожним роком спостерігався стрімкий ріст вартості. Зауважимо, що на початку Біткоін коштував лише декілька центів, а наразі – десятки та десятки тисяч доларів. Це робить криптовалюту успішним та вигідним методом інвестування, який обійшов навіть дорогоцінні метали.

Причина 2. Криптовалюта на національному рівні

Всім відомо – все більше країн розглядають Біткоін, як альтернативний спосіб розрахунку. Деякі країни починають надавати криптовалютам національного статусу, деякі легалізують майнинг. Це свідчить лиш про одне: Біткоін все більше вливається у повсякденне життя, а наміри прогресивних країн світу відносно криптовалют говорять лиш про серйозність їх прагнень популяризувати криптовалюту в світі.

Причина 3. Купувати, поки доступно

Криптовалюта занадто схильна до постійних коливань у ціні. Ріст та падіння курсів важко прогнозувати або зовсім неможливо. Сьогодні Біткоін може вартувати як шикарна нерухомість, а завтра його ледве вистачить на половину цієї ціни, післязавтра – взагалі може вирости до рекордних висот і навпаки. Наразі, Біткоін дещо знизився в ціні. Експерті переконані можуть бути доцільними лише декілька днів, але вони запевняють, що зараз кращий період для інвестицій у криптовалюту.

Причина 4. Світова інфляція

Світова економіка зазнає кризи. Безкінечна емісія долару призводить до необхідності знаходити альтернативні рішення для пошуку валют. Ідеальним варіантом послугувала криптовалюта, яка абсолютно децентралізована та не залежить від курсу долару та євро. Купуючи криптовалюту, можна бути певним, що це в деякому плані гідна альтернатива чи, певно, замінник фіатних коштів на сьогодні.

Причина 5. Економія та накопичення

Депозити в банківських мережах наразі працюють у геть не вигідних умовах. У середньому депозитна ставка становить не більше 6% від власних коштів. А отримання великої суми можливе лише при надто високих вкладеннях. Криптовалюта має іншу систему. Її курс не піддається прогнозуванню, проте стрімко прямує догори. Лише за рік можливо заробити тисячі доларів, які будуть приносити все більше і більше прибутку. Економне використання криптовалют полягає у тому, що безліч і безліч підприємств та організацій вносять Біткоін як один з методів розрахунку, при цьому надаючи неабиякі знижки власникам Біткоін-гаманців, на відміну від тих, хто користується фіатними коштам.

На сайті Coin24.com.ua можливо придбати криптовалюту максимально вигідно й швидко. Це легальний криптообмінник, який гарантує конфіденційність та захист Ваших персональних даних і даних транзакцій. Сервіс надає послуги на фінансовому ринку України с 2011 року, щодня задовольняючи потреби багатьох клієнтів по всій території країни.

Криптообмінник Coin24 це:

  • Багаторівнева система захисту та конфіденційність транзакцій.
  • Ніяких прихованих платежів та комісій.
  • Актуальні й найвигідніші курси.
  • Дворівнева реферальна програма.
  • Широкий вибір платіжних систем.
  • Унікальний алгоритм роботи.
  • Свіжі новини, корисні статті та лайфхаки.
  • Можливість заробляти кешбек від Ваших операцій.

Купівля криптовалюти – це зважене та ризиковане рішення, проте одного дня може принести неймовірну вигоду. Не зволікайте та отримуйте можливості майбутнього вже сьогодні! 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися