На курорти України повертається літо
З перших уст

На курорти України повертається літо

7 вересня 2021, 19:07
0
0
Сподобалось?
0

Осінь вже показала свій характер в Україні, коли жовтнева погода стояла майже тиждень. Але й літечко ще не хоче залишати нас. Воно майже імітує повернення. За прогнозом Sinoptik.ua, найближчим часом на приморських курортах країни температура повітря вдень буде від +24°С до +27°С. Температура води в Чорному морі біля Одеси +18°С, в Азовському морі біля Бердянська +20°С. Вересневий відпочинок, звичайно, не для всіх. Він лише для тих, хто вважає за краще релакс спокійних пляжів та особливу романтику затишного відпочинку.

Курорти Чорного моря

У найближчі дні на чорноморському узбережжі буде справжня романтична погода: сонце, плескіт хвиль, скрип корабельних канатів, галас чайок, легкий вітерець.

В Одесі майже весь тиждень буде ясно, у суботу – хмарно з проясненнями. Температура повітря вдень до +25°С. Ночі поки ще теплі, до +17°С. Вітер помірний. На морі – невеличке хвилювання. Без опадів.

У Затоці переважно сонячно, у вихідні денна температура повітря до +26°С, вночі до +18°С. Буде помірний вітер східного напрямку. Без опадів.

Курорти Азовського моря

У вересні на курортах Азовського моря – особливе степове повітря, наповнене ароматами трав, море ще дуже тепле, сонечко ласкаве. Проте температура на цьому тижні буде досить стриманою, до +22°С, ночі поки що теплі, до +18°С.

У Бердянську цього тижня переважно ясно, без опадів, вдень до +22°С. Вітер помірний, до 6 м/сек. Температура морської води +20°С.

У Кирилівці вдень +21...+23°С, вночі +13...+16°С. Переважно сонячно. Вітер змінних напрямків до 6 м/сек.

Курорти Карпат

На карпатських курортах починається райський період – рання осінь. Сонячна погода підігрує неповторній красі Карпатських гір. На цьому тижні денна температура повітря буде комфортною, до +24°С. У високогір’ї прохолодніше: до +18°С вдень, +6...+10°С вночі. Без опадів.

У Поляні температура повітря вдень +21...+22°С, вночі до +9°С. До вихідних погода буде ясною, у суботу та неділю – набіжать хмари.

У Трускавці переважно сонячно, тихо, вдень до +24°С.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися