Монопіца в Луцьку - огляд меню
З перших уст

Монопіца в Луцьку - огляд меню

23 вересня 2021, 16:13
0
0
Сподобалось?
0

Піца – надзвичайно популярна та смачна їжа, яка підкорила весь світ. Італійська піца – одна з найулюбленішех страв, що вирізняється гармонією смаку та неймовірно вдалими поєднаннями основних інгредієнтів та спецій. Є багато способів приготування піци, але основне правило заключається у правильному тісті, що має підніматися не менше 12 годин. За цей час воно набуває приємного смаку та стає надзвичайно пластичним.

Якщо ви маєте бажання отримати насолоду не лише від високої смакової характеристики їжі, а й від відповідної якості приготування, то вам однозначно потрібно замовити піцу в Луцьку.

Доставка піци в Луцьку від Монопіцца

Замовити піцу в Луцьку можна у багатьох закладах громадського харчування. Через значну конкуренцію кожен з них намагається якимось чином задовольнити забаганки клієнтів і пропонує свої унікальні переваги.

Серед найбільш популярних італійських ресторанів Луцька, варто відзначити наступні:

  • MONOPPIZZA;
  • La П’єц;
  • Mister.Am;
  • Пронто Піца;
  • Toretto.

Кожен із цих закладів займається доставкою піци безпосередньо до будинку клієнта. Більшість ресторанів додатково пропонують вам спеціальні пропозиції, що дозволяють економити кошти. Одним з беззаперечних лідерів є ресторан Монопіцца, що пропонує послугу доставка піци Луцьк на максимально вигідних умовах.

Меню ресторану MONOPIZZA

Якщо вам необхідна доставка піци прямо до вашого дому в Хмельницькому, вам варто звернутися у MONOPPIZZA. Попередньо варто звернути увагу на те, що саме ви можете замовити в тому чи іншому закладі. Додатково в ресторані пропонують наступні категорії меню:

  • фокачча;
  • салати;
  • десерти;
  • напої.

Також до піци клієнти можуть замовити доповнення відповідно до своїх смаків. До них відноситься кукуруза, моцарела, сир дорблю, чеддер, рукола, прошуто, оливки, пармезан тощо. Доставка піци в Луцьку також має особливі пропозиції для клієнтів про які поговоримо нижче.

Спеціальні пропозиції від MONOPIZZA

У закладі міста наразі діє дві акції, такі як:

  • знижка 20% у день народження клієнта;
  • піци пепероні, з крем-сиром та запеченим перцем, а також тунцем та маринованими цукіні — за 99 гривень кожна.

При замовленні піци з доставкою в Луцьку обов’язково уточнюйте дію акційних пропозицій і умови користування ними. Деякі з них розповсюджуються лише на основне меню. До того ж варто пам’ятати, що клієнт може скористатись тільки однією із акцій, разом вони не сумуються.

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Рецепти MONOPPIZZA відрізняються відсутністю дріжджів, замість яких піцайоло використовують натуральну закваску. Виготовлення коржів здійснюється з цільнозернового борошна, а начинка складається з вершкового сиру та свіжих і соковитих інгредієнтів. Таке поєднання дуже смачне і дозволяє вам піклуватися про вашу фігуру!

Для того, аби оцінити переваги піци додому в Луцьку скористайтесь онлайн-замовленням або подзвоніть нашим менеджерам по вказаному на сайті номеру телефону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися