Кредит на картку: по-перше, це швидко!
З перших уст

Кредит на картку: по-перше, це швидко!

16 січня 2022, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

При виборі способів отримання кредиту онлайн на карту багато людей розглядають банки. Особливо це стосується тих позичальників, які жодного разу з цими фінансовими установами не стикалися. Але шанси отримати там кредит на картку невеликий, тому що доведеться зібрати багато документів, а сама процедура забирає дні. Коли потрібна швидка позика, краще попросити гроші у МФО.

Як взяти кредит онлайн у МФО?

Якщо ви – громадянин України, вік – від 18 років, є трохи вільного часу та доступ до інтернету, то залишиться вибрати надійний заклад і заповнити там коротку заявку. Не забудьте вказати картку, на яку слід переказати гроші, та зачекати до 15 хвилин, доки система перевірить запит. Всі заявки компанії обробляють автоматично незалежно від часу доби.

Переваги отримання кредиту на картку

МФО працюють онлайн

У цьому є головна перевага для клієнтів. Це найшвидший спосіб протягом 15-30 хвилин отримати необхідну суму грошей. Для цього не доведеться йти до банку, закладати цінну річ, заповнювати довгі анкети. Просто вкажіть ПІБ, ІПН, номер свого мобільного телефону, картку банку та адресу електронної пошти.

Кредит можна отримати швидко

Процес підтвердження заявок зазвичай автоматизований. Якщо вам потрібно отримати від 500 до 15 тисяч гривень, то немає нічого простішого. Дані система скорингу звіряє миттєво, а вже через 5-10 хвилин з моменту відправки заявки ви зможете витрачати гроші на карті.

Прозорі умови позики

Коли берете кредит на картку, то можна не переживати за додаткові плати, комісії та інші моменти, тому що там немає прихованих умов у договорі. Це справедливе зауваження тих людей, хто погашає борг вчасно. Якщо ви вчасно не повернули кредит, то ситуація змінюється. Обов'язково читайте умови договору, щоби розуміти розміри неустойки.

У цьому переваги звернення до МФО не закінчуються. У них досить невеликий відсоток за користування позикою, яка вказана на головній сторінці сайту. Якщо порівнювати із банками, то різниця суттєва. Але в невеликих кредитних сервісах беруть у позику на невеликий термін - до 30 днів, тому переплата буде несуттєвою. На сайті того ж таки «ТОП Кредит» є зручний калькулятор, який дозволяє планувати виплати.

Документи для кредиту

Цей критерій вибору МФО для швидкого кредиту також має значення. Часто в банках говорили, що на процес погодження заявки на іпотеку, автокредит, споживчу позику впливає швидкість збору документів. Часто людям доводиться збирати десятки папірців, а на це витрачається багато часу. Мікрофінансові організації врахували цей момент, тому пропонують свої кредити за 2-ма документами в Україні – паспорт та ІПН.

У цьому всі плюси мікрокредитування – швидкість оформлення збільшується, не потрібно збирати документи, довідки з місця роботи, стояти в чергах у банку, записуватись на певний день для отримання позики. МФО просить лише зайти на сайт, заповнити коротку заявку та все. В анкеті вказуєте термін та суму кредиту, розмір свого доходу, щоб система змогла підрахувати вашу платоспроможність. Оскільки заявка обробляється онлайн і в короткий термін, то гроші ви також отримаєте швидко.

Терміновий кредит на картку - це вид кредитування, коли від моменту подання заявки до отримання грошей витрачаються хвилини. Жителі України мають можливість отримати гроші в день звернення, а іноді сама процедура забирає не більше 15 хвилин. Видача грошей можлива не тільки на карту, а й готівкою, хоча останній варіант стає дедалі


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися