Ветеран російсько-української війни оголосив безстрокове голодування перед профільним мінстерством
З перших уст

Ветеран російсько-української війни оголосив безстрокове голодування перед профільним мінстерством

2 лютого 2022, 22:16
0
-2
Сподобалось?
-2

Сьогодні о 14:00 під стінами Міністерства у справах ветеранів розпочав безстрокове одиночне сухе голодування ветеран АТО, член Ради ветеранів України при Мінветеранів -  Віктор Байдачний.

До таких крайніх мір ветерана призвело свавілля чиновників Держгеокадастру, які своїми протизаконними діями унеможливлюють отримання ветеранами та членами сімей загиблих побратимів земельних ділянок, для чого останніми були здійснені всі необхідні дії за законом.

У свою чергу посадові особи Держгеокадастру свідомо ігнорують рішення, прийняті на рівні вищого керівництва держави, а також дозволяють собі кидатися на ветеранів з кулаками і погрозами розправи.

В даній ситуації ми наштовхнулися на повну бездіяльність правоохоронних органів та Міністерства аграрної політики, які мають необхідні важелі впливу на Держгеокадастр, але просто ігнорують його грубі порушення стосовно ветеранів.

Тому дана акція буде відбуватися саме біля Міністерства у справах ветеранів України, в якому працюють бойові побратими та лише біля стін якого ветеран може відчувати себе у безпеці від беззаконня, з яким довелося стикнутися віч-на-віч.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися