Меблі на замовлення від компанії Cleef mebel
З перших уст

Меблі на замовлення від компанії Cleef mebel

3 лютого 2022, 15:49
0
0
Сподобалось?
0

Сучасний ринок пропонує споживачам багатий вибір різноманітних меблів. Однак не завжди готові меблі здатні зручно та красиво вписатися у квартиру чи дім. Але вихід є – виготовлення меблів на замовлення. Меблі Cleef, які виробляє компанія Cleef mebel, користуються заслуженою популярністю завдяки своїй якості та прийнятним цінам.

Переваги меблів, що виготовляються на замовлення

Перша перевага, яка просто кидається в очі – це можливість створити свій, неповторний інтер’єр. Якщо добре пояснити дизайнеру своє бачення майбутніх виробів, то можна отримати саме те, що потрібно конкретному замовнику – і за конструкцією, і за розмірами, і за кольорами. І, замовляючи диван, можна бути впевненим, що саме такий диван не побачиш у сусіда. Друга перевага – можливість точно вписати меблі в параметри свого житла. З меблями, які купуються у магазинах, це можливо далеко не завжди, особливо якщо існують певні особливості пропорцій приміщень. Правильно спроектовані меблі можуть прикрасити і квадратну, і довгасту кімнату.

Меблі, що виготовлені на замовлення, можуть бути незамінними для власників малогабаритних квартир. Наприклад, грамотно спроектовані кухонні меблі можуть дозволити раціонально використати кожний сантиметр простору малогабаритної кухні, створивши там цілком комфортні умови.

Виробництво меблів у компанії Cleef mebel

Дизайнери компанії здатні спроектувати меблі за конкретними вимогами замовника, і в той же час з урахуванням сучасних віянь моди. Компанія виробляє за індивідуальними замовленнями меблі для різних домашніх приміщень: кухні, передпокої, вітальні та спальні, а також меблі для ванних кімнат. Меблі можуть бути виконані у відповідності до різних стилів дизайну інтер’єру (класика, модерн, арт-деко та інші). Крім виробів, що призначені для житлових приміщень, виготовляються також меблі для офісів та торговельних закладів.

На виробництві компанії працює сучасне технологічне обладнання відомих європейських торгових марок. При виготовленні різних предметів меблів використовуються такі матеріали, як ДСП, МДФ, натуральна деревина та шпон, а також фанера. У деяких виробах використовується також декоративне скло та метали. Фурнітура вибирається згідно з вимогами клієнта. На виробництві здійснюється ретельний контроль за якістю продукції. Це дозволяє надавати замовникам гарантію терміном на сім років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися