Сергій САХАРЧУК: «Під тілом Ауди клієнти кайфують»
Наші публікації

Допомагає покращити потенцію: на Волині військовий медик робить масаж зміями

15 травня 2021, 19:17
0
0
Сподобалось?
0


Знайомтеся: хвостатий масажист Ауда. Він не має ані рук, ані ніг, проте так фантастично проминає ваше тіло, що не кожен дипломований фахівець на подібне здатний! Ауда – королівський пітон. Він подарує вам нові відчуття… насолоди.

За екзотичну справу взявся військовий медик

«Брррр!» – такими були перші враження друзів від мого фото з Аудою. Я й сама, зізнаюсь, з дитинства боюсь всяких гадів. Але журналістська цікавість узяла гору. Дізнавшись, що у місті Володимир-Волинський можна зробити екзотичний масаж зміями, я напросилася на сеанс.

Господар Ауди – Сергій Сахарчук. Він – військовий-медик, свого часу закінчив Ковельський медичний коледж та Академію рекреаційних технологій і права, відслужив у прикордонній службі. Повернувшись у цивільне життя, якийсь час працював масажистом у Львові. Та з початком пандемії коронавірусу спортивно-оздоровчі центри позачинялися, і Сергій повернувся додому, на Волинь.

– Я відкрив приватний масажний кабінет, – розповідає хлопець. – Але швидко зрозумів, що сьогодні, аби втриматися на ринку, мало пропонувати звичайний спектр послуг. Тому задумався над тим, що слід запровадити щось особливе, екзотичне. Так виникла ідея робити масаж зміями.

Готувався до впровадження новинки Сергій серйозно. Вивчив гору наукової літератури, спілкувався з фахівцями, які розводять та доглядають за плазунами. І свій вибір зупинив на королівському пітоні. Каже, він цілком безпечний для людини і не такий вибагливий у догляді, як інші.

Першим клієнтом стала мама

Ауду Сергій привіз з Тернополя. Побачивши вдома зміюку, мама… ні, не вчинила скандал, а сприйняла вибір сина толерантно. Хоча, перш ніж зважитися на масаж королівським пітоном, трохи вагалася.

– Тепер вони – друзі, – радіє Сергій. – Бо в мене крута мама!

Не довелося довго вмовляти на екзотичний масаж і своїх постійних клієнтів.

– Перед тим, як купити пітона, я провів серед знайомих та відвідувачів опитування, чи вони б погодилися на масаж зміями. Відповіді чув різні. Одні із захватом одразу погоджувалися, інші перелякано кричали «ні-ні-ні», треті обіцяли спочатку привести… тещу, – усміхається Сергій Сахарчук. – Але коли Ауда з’явився у мене в салоні, то ніхто від послуг не відмовився. Клієнтів й справді стало більше.

Знайомлюся з хвостатим масажистом і я. Ауда спершу недовірливо на мене поглядає. Сергій кладе мені пітона у руки… Мандраж вмить зникає. Бо пітон не холодний і не слизький, як я собі уявляла, а дуже приємний на дотик. Майже як кошеня! Взаємодовіра виникає швидко. Ауда обнюхав мої руки й одразу вибрався на шию.

– Ну все, можна починати масаж, – зауважує Сергій, коли плазун звився клубочком навколо моєї руки.

Виявляється, то вияв найвищої довіри! Справді, уже хотілося того змія гладити. І на дотик моєї руки він зовсім не сахався, а ніби підставляв свою голову! І не сичав, не роззявляв рота, щоб атакувати, не втікав. Це для мене було справжнім відкриттям. Я відчувала, що майже півтораметрова зміюка мені… симпатична!

«Це так божественно!»

Зазвичай масаж зміями триває пів години. П’ятнадцять хвилин Ауда повзає по спині та голові, ще стільки ж – по обличчю та животу. Відчуття дивовижні! На свій перший масаж до хвостатого спеціаліста прийшла й Ірина Дудко. Дівчина дозволила відбути сеанс під прицілом фотокамери. Ви не повірите: фразу «це так класно» або «божественно» вона повторила з десяток разів. Після закінчення масажу подякувала Ауді, а Сергій свого напарника… поцілував!

– Перед кожним першим сеансом я проводжу зустріч з клієнтом, аби відчути його темперамент, познайомити з Аудою, налаштувати на процедуру, – розповідає Сергій.

– Багато відмовляється? – цікавлюся.

– Що ви! Ще жоден не передумав. Дехто вже друзів приводить. Приходять і на фотосесії з моїм королівським пітоном. Навіть батьки маленьких дітей приводять, які під час зйомки залюбки з Аудою граються. Хоча взагалі для людини це чималий подвиг, я це розумію.

Масаж королівським пітоном – незвичайний антистрес! Він сприяє розслабленню м’язів, зменшенню головного болю, неврозів. Людина заспокоюється, зникає дискомфорт у спині, регулюється артеріальний тиск, тож клієнт виходить із сеансу в гармонії із собою та природою. А чоловікам, як свідчить спеціалізована література, масаж зміями допомагає підвищити потенцію.

– Я спілкувався з колегами у Києві, там така послуга досить популярна. Ну, а в мене поки такого, щоб з допомогою Ауди піднімали лібідо, ще не було. Але ми готові й до такої процедури, – запевняє Сергій Сахарчук. – Хоча найчастіше люди приходять на хвостатий масаж у пошуках нових відчуттів.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися