Чоловік та дружина з Рівненщини народилися в один день, в одному пологовому і разом уже 30 років
Наші публікації

Чоловік та дружина з Рівненщини народилися в один день, в одному пологовому і разом уже 30 років

2 жовтня 2021, 19:23
0
0
Сподобалось?
0

Історія кохання Геннадія та Олени Конончуків розпочалася ще в пологовому будинку міста Дубровиця на Рівненщині.

Подружжя унікальне тим, що народилося в один день, місяць і рік та ще й в одному й тому ж пологовому будинку, вчилося в одній школі та одружилося.

Геннадій старший за дружину на 2 години 45 хвилин. Олена жартує, що цей факт у її чоловіка викликає неабияку гордість: «Він пишається тим, що він старший».

«Коли я народився, я лежав собі і дивлюся: до мене підвезли чарівну дівчину. Я так глянув, а вона така гарна. Тоді й закохався», – жартує чоловік.

Мама Олени, Ольга Охримівна, ще в пологовому будинку помітила зятя. Каже, що вирізнявся з-поміж усіх богатирськими розмірами.

«Хто тоді знав, що то буде мій зять?» – каже жінка.

Місцем наступної зустрічі пари стала школа. Олена та Геннадій навчалися в паралельних класах у кабінетах навпроти. Жінка каже, що про почуття тоді ще юного Геннадія не здогадувалася. Та й він їх приховував.

«Принесла вона якось додому листівочку, а на ній написано англійською «любов» і намальоване сердечко», – додає Ольга Охримівна. Ось такі анонімні послання відправляв коханій Геннадій. Пару зблизила тема дня народження: не могли повірити, що народилися в один день. Вже згодом у коридорі школи він дарував їй квіти, дитяче кохання переросло у справжні дорослі почуття. Шкільний вальс вони танцювали разом, а в 19 років стали на рушничок щастя.

І ось уже 30 років прожили в щасливому шлюбі.

«Ми дуже подібні, навіть мислимо так само. Обоє – Діви», – розповідає Олена.

10 вересня подружжя зустріло спільний ювілей – обом по 50 років! За сімейним святковим столом найперші вітання лунали Геннадію,  бо він старший, тоді Олені.

Але їхнє життя не завжди було суцільним святом. Але навіть у найбільш болісні моменти Геннадій та Олена підтримували одне одного.

«Наша перша донечка Олечка захворіла і померла. Це трагічна сторінка в нашій історії», – розповідає Олена.

Але, попри безмежний біль, подружжя не впало у відчай, за що їм безмежно вдячні їхні доньки – Світлана та Софія.

– Я бачу їхнє поєднання характерів і таке розуміння одне одного, і це настільки надихає, що мимоволі думаєш: а хочеться і собі так само, – каже донька Світлана.

«Я пораджусь про щось з мамою, іду до тата з цим же питанням, а він каже: «А як сказала мама?» Я розповідаю, а він тоді: «Ну і я так думаю», – додає Софія.

Саме дівчата організовують щорічні святкування для батьків. А Геннадій та Олена, навіть проживши разом 30 років, досі гуляють, тримаючи одне одного за руки, піджартовують одне над одним, а їхні серця дотепер палають коханням! Ось така вона, справжня любов!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися