У Мінську Порошенко і Путін кричали один на одного, а європейці засинали на столі
Політика

У Мінську Порошенко і Путін кричали один на одного, а європейці засинали на столі

16 лютого 2015, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Петро Порошенко під час переговорів у Мінську 12 лютого звертався до Володимира Путіна «на ти», а часом двоє лідерів зривалися з місця і кричали один на одного.

Про це пише видання Der Spiegel в редакційній статті, нагадуючи, що розмова у «нормандському форматі» була тяжкою і тривала цілу ніч.

«За цей час учасники клювали носом і час від часу клали голову на стіл. У кімнаті було багато алкоголю, але Ангела Меркель навіть не торкнулася його», – йдеться в статті, пише ZN.UA.

Вранці наступного дня лідери Франції, Німеччини, України і Росії розповіли, що розмова «була стриманою». Але видання пише, що Путін і Порошенко ледве стримувалися, щоб не вести переговори криком.

«Часом ставало гучно, коли Путін і Порошенко вступали у словесну перепалку. Але вони швидко заспокоювалися. Часом вони вставали з місця і відходили, щоб обговорити делікатні питання особисто, але потім поверталися і продовжували переговори. Особисті відносини між президентами хороші, оскілки вони зверталися один до одного «на ти», – йдеться в статті.

Видання пише, що таким чином із великою кількістю кави і бутербродів розмова тривала цілу ніч. Оскільки кожен учасник «знав, що поставлено на карту».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися