Луцький комуніст Кононович виступив з претензіями до голови Волинської ОДА і наїхав на Данильчука
Політика

Луцький комуніст Кононович виступив з претензіями до голови Волинської ОДА і наїхав на Данильчука

23 лютого 2015, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Невловимий Луцький комуніст Олександр Кононович продовжує збурювати запускати провокаційні інформаційні приводи, аби збурити волинську громадськість. Сьогодні на його сторінці у «Фейсбук» з’явився лист звернення до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика від так званого Волинського Антифашистського комітету.

У ньому Олександр Кононович переконує, що він жодним словом не образив Україну, під час своїх заяв для сепаратистських ЗМІ. Тому Кононович обурюється, що Володимир Гунчик особисто дає вказівки СБУ розібратися із ним.

Натомість комуніст скаржиться, що неодноразово страждав через свої погляди.

«Мене особисто публічно неодноразово били лише за мої переконання, я ніколи не займав ніяких державних посад, не був депутатом, не мав ніякого впливу на рішення, від мене не залежали долі людей, я не служив і не служу режимам Кучми, Ющенка, Януковича чи Порошенка, моя вина лише в тому, що я комуніст!», – заначає Кононович.

Також у зверненні колишній лідер «Правого сектора» Волині Павло Данильчук звинувачується в організації викрадення обох братів Кононовичів у квітні 2014 року з приміщення АФКУ і КПУ з метою залякування та отримання документів на володіння цим приміщенням приблизною вартістю 200 000 доларів США.

Копії свого листа Олександр Кононович надіслав у правоохоронні органи, аби ті дали «правову оцінку діям громадянина Данильчука П.П. щодо інформації, яка була викладена в цьому листі».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися