Вибори мера Луцька: другий тур обіцяє бути гарячим і несподіваним
Політика

Вибори мера Луцька: другий тур обіцяє бути гарячим і несподіваним

16 вересня 2020, 13:16
1
0
Сподобалось?
0

Майже 40% лучан досі не визначилися, кому з кандидатів на посаду міського голови Луцька віддадуть свій голос на виборах 25 жовтня.

Такими є результати одного з останніх соціологічних досліджень, пише T1.ua.

І якщо новостворена політична сила вчорашніх укропівців – «За майбутнє» – впевнено укріплює свої позиції у області, об’єднавшись навіть зі своїми вчорашніми ворогами, то тил – а в даному випадку це сам обласний центр, у них ще дуже хиткий.

Варіант «я не піду на вибори, бо там все вже куплено», - теж не вірний. Потрібно йти голосувати! Адже якщо Ігор Поліщук дійсно пройде у перший тур, то 2 тур обіцяє бути гарячим. Наразі і справді найбільшу підтримку з-поміж кандидатів на крісло мера Луцька має саме Поліщук. Втім, на противагу йому, згідно соціологічних досліджень, виділяють кілька альтернативних кандидатів, і один – особливо незручний для молодого ставленика Палиці.

Мова йде про Романа Бондарука (партія «Слуга народу»), який згідно з інсайдерською інформацією та даним соціологічних досліджень, таких як «ФАМА», «Рейтинг» займає стійку позицію і друге місце після Поліщука по голосам виборців. Але ситуація така: якщо у другий тур вийдуть, приміром, Ірина Чебелюк («Батьківщина») чи Алла Надточій (Громадянський рух «Свідомі»), то Ігор Поліщук швидше за все отримає перемогу. Однак, якщо на виборчий ринг проти Поліщука виходить Роман Бондарук, то шансів на перемогу в молодого радника міського голови Луцька меншає.

Не завжди гроші вирішують все, пам’ятаймо це! Хто керуватиме нашим містом – вирішувати тільки нам!

Ганна Лісова


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ого
    ого

    ШИБА - ПЕРЕЛЯКАНИЙ. КУДА ВІН ПНЕТЬСЯ ? ПЕРЕМОЖЕ ЩЕ В ПЕРШОМУ ТУРІ ТІЛЬКИ ІГОР ПОЛІЩУК.

    18 вересня 2020, 16:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися