Матч Сербія-Албанія не дограли до кінця через масову бійку на полі — заарештований брат прем’єр-міністра Албанії
Спорт

Матч Сербія-Албанія не дограли до кінця через масову бійку на полі — заарештований брат прем’єр-міністра Албанії

15 жовтня 2014, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

Під час футбольного матчу групового етапу відбіркового турніру до Євро-2016 між збірними Сербії та Албанії, над полем белградського стадіону «Партизана», де проходила зустріч, з'явився невеликий безпілотний літальний апарат на дистанційному управлінні, до якого був прив'язаний албанський прапор. Гравець сербської збірної спробував зірвати прапор, після чого між футболістами почалися сутички, які подекуди переходили у бійки. Долучилися до кулачних вправ і представники команд і федерацій. Поєдинок так і не вдалося дограти. Албанські футболісти і тренери змушені були утекти у під трибунне приміщення. Як могли, від гніву уболівальників їх захищали сербські футболісти. Матч був зупинений за рахунку 0:0.

https://www.youtube.com/watch?v=_iUc6PA1o1g

Бійка на стадіоні у Белграді відгукнулася масовими безпорядками в провінції Косово. Поліцейським довелося застосувати спецзасоби, аби не допустити прориву албанців на територію сербських общин.

Також на стадіоні «Партизан» заарештували брата прем'єр-міністра Албанії Еді Рамі Орфі Рама. Він був у віп-ложі стадіону «Партизан». Рама підозрюють у причетності до організації інциденту з албанським прапором.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися