Віталій Кварцяний не знайшов у собі сил прийти на прес-конференцію
Спорт

Віталій Кварцяний не знайшов у собі сил прийти на прес-конференцію

18 жовтня 2014, 18:18
0
0
Сподобалось?
0

Після того, як останні п'ять хвилин матчу «Шахтар» - «Волинь» перевернули усе з ніг на голову, позбавивши луцьку команду достойного результату, Віталій Кварцяний не знайшов у собі моральних і фізичних сил прийти на спілкування з журналістами.

Натомість наставник «гірників» Мірча Луческу прийшов у гарному настрої, але визнав, що рахунок все-таки трохи не по грі:

- Сьогоднішня гра вийшла дуже видовищною. Це відчувалося в тому числі і з реакції публіки на те, що відбувалося на полі. У першому таймі ми атакували і відчували, що нас підтримують вболівальники. А коли свої атаки проводила «Волинь», фанати починали підтримувати «Волинь». (Сміється). В останні 10 хвилин публіка повністю перейшла на нашу сторону. І аплодувала нашим діям. Це доказ того, що гра була видовищною. А нейтральним уболівальникам сподобалися дії обох команд. Напевно, рахунок надто крупний і не зовсім відображає те, що відбувалося на полі. Хоча у «Волині» не було великої кількості гольових моментів. Ми ж мали ще чотири-п'ять можливостей забити. Після матчу з київським «Динамо» здалося, що команда сьогодні була ще на нервах. Це було помітно після технічних помилок, особливо наших досвідчених гравців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися