«Дніпро» став одноосібним аутсайдером у групі F Ліги Європи
Спорт

«Дніпро» став одноосібним аутсайдером у групі F Ліги Європи

24 жовтня 2014, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Лідер українського чемпіонату постраждав на євро арені за те, за що поплатилося і київське «Динамо». Дніпропетровці чомусь вирішили, що зможуть обіграти азербайджанський «Карабах» однією лівою.  

«Дніпро» - «Карабах» - 0:1

Гол: 0:1 - Муарем (23).

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 17. Стрінич, 44. Федецький, 23. Дуглас, 20. Бруно Гама, 28. Шахов (Селезньов, 47), 4. Кравченко, 29. Ротань, 9. Калінич, 10. Коноплянка.

«Карабах»: 13. Шехич, 5. Мєдвєдєв, 14. Садихов, 55. Гусейнов, 2. Гараєв, 7. Юсіфов, 16. Аголлі, 10. Муарем (Аєскеров, 89), 20. Річард Алмейда (Телі, 82), 9. Рейналдо, 17. Надиров (Тагієв, 72).

Про те, що футболісти «Дніпра» не готові до гри саме психологічно, засвідчили стартові хвилини матчу. Гості досить швидко відчули цей момент і навіть почали перебирати ініціативу на себе. Єдиний гол у матчі був забитий після класної контратаки «Карабаха». Не менш класно завершив її македонських легіонер азербайджанського клубу Муарем. У штрафному майданчику «Дніпра» він на замаху прибрав Мазуха та Дугласа і ударом на виконання вразив дальній кут воріт. Бойко нічим допомогти своїй команді не міг.

Як не дивно саме гості контролювали перебіг подій на полі і спокійно довели матч до перемоги. Загалом, поєдинок був біднуватим на небезпечні моменти. Та й то, «Карабах» швидше мг збільшити відрив, аніж «Дніпро» відігратися.

В іншій грі групи F «Інтер» і «Сент-Єтьєн» ролзписали «суху» нічию. «Дніпро» автоматично опинився на останній сходинці у турнірній таблиці квартету. У підопічних Мирона Маркевича лише одне очко. Натомість кривдники дніпропетровців підскочили з останнього місця аж на друге.

https://www.youtube.com/watch?v=DPtTMdlv6GY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися