«Волині» не вистачило запасу в один гол, щоб пройти «Дніпро» у кубку
Спорт

«Волині» не вистачило запасу в один гол, щоб пройти «Дніпро» у кубку

27 жовтня 2014, 22:30
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» уже має досвід подолання у Кубку України дніпропетровського «Дніпра». Правда лучанам це вдавалося робити, коли кубкові дуелі відбувалися в один раунд. Цього разу «Волині» теж були певні шанси подолати «Дніпро». Перед матчем-відповіддю 1/8 фіналу національного кубку підопічні Віталія Кварцяного мали невеличкий гандикап. У першому поєдинку завдяки голу Еріка Бікфалві з пенальті «Волинь» перемогла 1:0. З урахуванням того, що «Дніпро» нині лідирує у чемпіонаті України і місцями демонструє достатньо сильну гру, такого запасу було явно замало.

«Дніпро» - «Волинь» - 4:0

Голи: 1:0 - Чеберячко (37), 2:0 - Ротань (57), 3:0 - Селезньов (72), 4:0 - Калінич (87).

«Дніпро»: 71. Бойко, 7. Канкава, 10. Коноплянка (90. Мігунов, 89), 11. Селезньов, 14. Чеберячко, 17. Стрінич, 18. Зозуля (9. Калінич, 78), 20. Бруно Гама (28. Шахов, 67), 23. Дуглас, 24. Лучкевич, 29. Ротань.

«Волинь»: 78. Літовченко, 4. Приндета (39. Сваток, 36), 6. Бабенко, 7. Федорчук, 10. Бікфалві, 11. Селін, 13. Шабанов, 15. Жунич, 19. Кобахідзе (9. Мемешев, 60), 30. Гуменюк (20. Задерецький, 84), 93. Матей.

Більше того, до Дніпропетровська «Волинь» прибула абсолютно знекровлена. Травми кількох важливих виконавців і дискваліфікація Сімініна не дозволяли Віталію Кварцяному використати більш-менш бойовий склад. Особливо плачевна ситуація була із захисниками. Посилила її ще й травма Новака під час передматчевої розминки. Його довелося терміново викреслювати зі стартової заявки, натомість туди внесли Приндету. Але й Віталію не судилося дограти до кінця бодай перший тайм. Він залишив поле на ношах на 35-й хвилині. Замість нього якось довго виходив Сваток. Усю цю ситуацію «Дніпро» і використав, коли забивав у цьому матчі вперше. Сваток ледь добіг до штрафного майданчика своєї команди, а господарі поля якраз подавали кутовий. Подачу від Ротаня Канкава головою продовжив на дальню стійку, де Жуніч і Гуменюк просто «проспали» Чеберячка. Останньому просто залишалося занести «круглого» у порожній кут. Таким чином дніпряни ліквідували свій гольовий дефіцит. Хоча і до цього у них було кілька шикарних моментів. Лучкевич не влучив у ворота практично з кута воротарського майданчика, гама не реалізував вихід на побачення з воротарем, а після удару Селезньова «Волинь» врятував Літовченко.

Інтрига на другий тайм формально ще зберігалася. Але не було помітно за рахунок чого «Волинь» може зламати хід гри. У на перших хвилинах другої 45-хвилинки Селезньов на пару з Зозулею створили чудовий момент для Коноплянки. Та Євген з семи метрів перевірив на міцність поперечину. За кілька хвилин Стрініч теж непогано вивів на ударну позицію Ротаня, і капітан «Дніпрян» не схибив, мов у лузу поклавши «круглого» у самісінький кут воріт Літовченка - 2:0.

Такий рахунок «Волинь» уже не влаштовував. Потрібно було забивати. Віталій Кварцяний навіть випустив для підсилення атакувальних дій Редвана Мемешева. Але створити чогось серйозного попереду так чи інакше не вдавалося. Хитрий удар головою Селіна мети не досяг теж. А от Коноплянка згадав про свій боржок Селезньову. Два Євгени зорганізували третій гол у ворота Літовченка. Коноплянка віддав такий пас, що Селезньову важче було не забити, ніж забити. Забив свій гол і Калініч, який щойно вийшов на заміну і просто втік від втомленого Жуніча. Для голу престижу лучани мали всього лиш один момент. На передостанній хвилині матчу найкращий бомбардир «Волині» у нинішньому сезоні Ерік Бікфалві виграв верхову боротьбу одразу у кількох дніпрян і головою пробив у поперечину.

https://www.youtube.com/watch?v=Sq5ctIJ-CUc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися