«Шахтар» вдруге познущався над БАТЕ і практично вийшов з групи
Спорт

«Шахтар» вдруге познущався над БАТЕ і практично вийшов з групи

6 листопада 2014, 00:37
0
0
Сподобалось?
0

У середу у Львові донецький «Шахтар» провів матч четвертого туру Ліги Чемпіонів з БАТЕ. Білоруси після нищівної поразки на рідній землі з рахунком 0:7, мали продемонструвати, чи засвоїли вони свої помилки. У підсумку сябри отримали ще один розгром. Цього разу, як і у першому матчі, вагоме слово сказав спеціаліст по БАТЕ Луїс Адріано.

«Шахтар» - БАТЕ - 5:0

Голи: 1:0 - Срна (19), 2:0 - Тейшейра (48), 3:0 - Адріано (58 - з пенальті), 4:0 - Адріано (83), 5:0 - Адріано (90+3).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 33. Срна, 18. Ордець, 44. Ракицький, 13. Шевчук (11. Марлос, 64), 6. Степаненко, 17. Фернандо (8. Фред, 66), 29. Тейшейра, 20. Коста, 28. Тайсон (10. Бернард, 73), 9. Адріано.

БАТЕ: 16. Чернік, 3. Гайдучик, 14. Хагуш, 22. Младенович, 33. Поляков, 5. Яблонскій (42. Володько, 60), 7. Карніцкій, 8. Володько, 62. Гордєйчук, 77. Яковлєв (23. Олєхновіч, 47), 13. Сігнєвич (20. Родіонов, 70).

Вилучення: Хагуш (45+2).

Якщо у першій зустрічі цих команд у Білорусі вирішальними став перший тайм поєдинку, коли гірники «відвантажили» супернику 5 голів, то цього разу навпаки, усе найцікавіше відбулося у другій половині поєдинку. Перший тайм запам'ятався помітно перевагою «Шахтаря», але гравці донецького клуб діяли, як то кажуть, без фанатизму. Тому до перерви підопічні Мірчі Луческу досить скромно вели з рахунком 1:0. Забивав Сран, асистував йому Адріано, відкинувши м'яч під удар грудьми. Наприкінці першого тайму між командами виникла шарпанина. Після чергового удару по воротах голкіпер білорусів не втримав «круглого», і Адріано таки запхав його у ворота, але, правда, прямо разом з Черніком. Футболісти обох команд трохи поштовхалися, за що деякі отримали жовті картки. А гравець БАТЕ Хагуш за хвилину встиг взагалі отримати два «гірчичника» і був вилучений з поля.

Другий тайм «Шахтар» розпочав більш ніж переконливо. Після ефектного пропуску м'яча від знову ж таки Адріано, на побачення з Черніком вийшов Тейшейра і подвоїв перевагу донеччан. Далі Адріано набридло асистувати партнерам, і він вирішив сам трохи позабивати. За трохи більше ніж півгодини, які лишилися до фінального свистка, Луїс примудрився оформити хет-трик. Таким чином у цьому поєдинку у нього, говорячи хокейною термінологією, три голи і два асисти. Всього ж, за два матчі, Адріано вісім разів забивав у ворота БАТЕ.

У паралельному матчі «Порту» переміг «Атлетіко» з рахунком 2:0 і кваліфікувався у наступний раунд змагань. Практично вирішили це питання і футболісти «Шахтаря». У Двох турах, що лишилися, гірникам треба набрати всього одне очко.

https://www.youtube.com/watch?v=Esj1aW_LSTs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися