«Дніпро» повертається «у гру» у Лізі Європи
Спорт

«Дніпро» повертається «у гру» у Лізі Європи

7 листопада 2014, 00:58
0
0
Сподобалось?
0

Після несподіваної поразки від «Карабаха» в Україні підопічні Мирона Маркевича реваншувалися в Азербайджані.

«Карабах» - «Дніпро» - 1:2

Голи: 0:1 - Калінич (15), 1:1 - Джордж (36), 1:2 - Калінич (73).

«Карабах»: 13. Шехич, 2. Гараєв, 5. Медвєдєв, 7. Юсіфов (77. Тагієв, 77), 9. Рейналдо, 10. Муарем, 14. Р. Ф. Садигов, 20. Річард Алмейда, 25. Аголі, 41. Джордж (17. Надіров, 65), 55. Гусейнов.

«Дніпро»: 71. Бойко, 3. Мазух, 17. Стрінич (7. Канкава, 46), 23. Дуглас, 44. Федецький, 14. Чеберячко, 20. Бруно Гама (28. Шахов, 85), 29. Ротань (4. Кравченко, 90), 9. Калінич, 10. Коноплянка, 18. Зозуля.

Лише у четвертому турі групового етапу Ліги Європи «Дніпро» порадував уболівальників перемогою. Не зважаючи на скромний рахунок, звитяга дніпропетровців була достатньо впевненою. Важливу роль у матчі відіграв швидкий гол дніпропетровців. Він вийшов гарним і динамічним. Ротань і Федецький закрутили «бразильський карнавал», перепасовуючись на правому фланзі атаки. Зрештою пас отримав Зозуля і виконав навіс у штрафний майданчик, а там Калініч пробив головою з відхиленням. М'яч парашутом залетів у сімісінький кут воріт. За наступні хвилин 15 дніпропетровці мали остаточно ховати інтригу, але з реалізацією не щастило. Тай голкіпер «Карабаха» Шехич гав не ловив. Трохи понервувати українців змусив гол у відповідь. Його господарі поля забили зі штрафного удару. Джордж показав клас, обкрутивши стінку і залишивши ні з чим Бойка.

Зрозуміло, що нічийний результат аж ніяк не влаштовував «Дніпро», тож практично увесь другий тайм українці провисіли на воротах азербайджанців. І знову забив Калінич. Після пасу від Федецького він «протис» захисника і з розвороду неквапливо закинув м'яча у сітку.

Фінальний штурм воріт Бойка від «Карабаха» призвів до кількох потенційно небезпечних моментів, але футболісти азербайджанського клубу свої шанси не використали.

У паралельному матчі «Сент-Етьєн» та «Інтер» розійшлися «миром» - 1:1. До речі, це четверта нічия французів у чотирьох матчах. Наступний поєдинок «Дніпру» належить зіграти саме з ними.

У цьому квартеті за два тури до завершення групового етапу з вісьмома очками лідирує «Інтер», всі три інші клуби мають по чотири пункти. Тож тут усе ще попереду.

https://www.youtube.com/watch?v=HPBbtBPyHk0

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися