«Металіст» зазнав п’ятої поспіль поразки у Лізі Європи
Спорт

«Металіст» зазнав п’ятої поспіль поразки у Лізі Європи

28 листопада 2014, 11:02
0
0
Сподобалось?
0

Харківський клуб домучується у цьогорічному розіграші Ліги Європи. У 5-у турі «Металіст» у Туреччині зустрічався з «Транбзонспором». До цього матчу всі шанси на продовження боротьби у турнірі були втрачені. Але у харків'ян мало б зіграти якесь самолюбство, адже команда не набрала у жодного очка.

«Трабзонспор» - «Металіст» 3:1

Голи: 1:0 - Белькалем (36), 1:1 - Гоменюк (68), 2:1 - Екіджі (87), 3:1 - Їлмаз (90+4).

«Трабзонспор»: 26. Езтюрк, 3. Бозінгва, 6. Меджані, 21. Белькалем, 30. А. Пападопулос, 32. Ердоган, 5. Екіджі, 8. Айдогду (66. Атік, 59), 7. Кардосо (9. Їлмаз, 59), 28. Воріс (77. Нізам, 89), 86. Ятабаре.

«Металіст»: 29. Горяїнов, 3. Вільягра (7. Болбат, 84), 6. Торсігльєрі, 17. Пшеничних, 30. Гуйє, 32. Краснопьоров, 43. Ткачук, 77. Кобін (22. Кулаков, 70), 82. Ребенок (45. Осман, 88), 14. Гоменюк, 50. Жажа.

Вилучення: Вилучення: Меджані (77 - друге попередження).

На жаль, самолюбство у підопічних Ігоря Рахаєва так і не зіграло. Харків'яни грали у повільний футбол, до якого вже встигли привчити цієї осені. Турки теж особливо не форсували подій, тому перший тайм пройшов дуже спокійно з мінімальною кількістю моментів. Але туркам цього вистачило, для того, щоб відкрити рахунок. Белькалем вдало зіграв під час подачі кутовго на ворота Горяїнова.

На початку другого тайму «Металіст» таки спробував врятувати гру. Харків'яни кілька разів загрожували воротам суперника. Але найнастирнішим був Гоменюк. Він видряпав м'яча у захисника «Трабзонспора» у штрафному майданчику і розстріляв ворота. Українці отримали психологічну перевагу, а скоро ще й чисельну - Меджані за 20 хвилин встиг заробити два попередження і пішов з поля. Але цю перевагу у щось серйозне матеріалізувати харків'яни не мали бажання. А турки, навпаки, мобілізувалися і в останні хвилини вирвали перемогу, гарантувавши собі вихід у наступний раунд.

У паралельній зустрічі лідер групи «Легія» дозволила собі мінімально поступитися «Локерену» у Бельгії з рахунком 0:1.

https://www.youtube.com/watch?v=M7O_F3PZw-o


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися