Міланська трагедія «Дніпра»
Спорт

Міланська трагедія «Дніпра»

28 листопада 2014, 12:38
0
0
Сподобалось?
0

Футболісти «Дніпра» у Мілані видали один з найкращих своїх матчів у Європі у нинішньому сезоні. Команда Мирона Маркевича була близька до того, щоб обіграти «Інтер», але у підсумку не отримала жодного очка.

«Інтер» - «Дніпро» - 2:1

Голи: 0:1 - Ротань (16), 1:1 - Кузманович (30), 2:1 - Освальдо (50).

«Інтер»: 1. Ханданович, 5. Жуан, 7. Освальдо, 9. Ікарді (6. Андреоллі, 55), 13. Гуарін, 17. Кузманович, 18. Медель, 22. Додо, 23. Раноккія, 55. Нагамото (14. Кампаньяро, 37), 88. Ернанес (20. Обі, 61).

«Дніпро»: 71. Бойко, 2. Влад, 3. Мазух (11. Селезньов, 82), 4. Кравченко (20. Бруну Гама, 73), 9. Калінич, 10. Коноплянка, 14. Чеберячко, 23. Дуглас, 24. Лучкевич, 29. Ротань, 44. Федецький ( 99. Матеус, 70).

Вилучення: Раноккія (46).

За підсумками чотирьох попередніх турів «Дніпро» невпевненою грою поставив себе у досить складне становище у лізі Європи. То ж виправляти його дніпряни приїхали в Італію. Ну і що з того, що відбирати очки потрібно в одноосібного лідера. Головне мати відповідний настрій. І такий настрій Мирон Маркевич своїй команді допоміг створити.

З перших хвилин ініціативою заволоділи українські футболісти. Гол у ворота «Інтера» не забарився. Він став результатом неймовірної наполегливості капітана «Дніпра» Руслана Ротаня. На правому фланзі він «з'їв» оборонця «Інтернаціонале», який вальяжно і довго перекладав м'яча з ноги на ногу, готуючись віддати передачу вперед. З цього відбору почалася гольова триходівка. Калініч підхопив «круглого», промчав кілька метрів і віддав чудовий пас під удар Коноплянці. Ханданович абикуди відбив м'яч після потужного пострілу Євгена, але тут вже нагодився той, хто все і почав. Ротань увігнав м'яча під поперечину. Тиск на ворота італійців наростав і становище «Інтера» взагалі могло стати катастрофічним вже на 26 хвилині. За фол проти Чеберячка арбітр призначив 11-метровий. На жаль, шанс збільшити відрив Коноплянка змарнував, його удар для Хандановича виявився занадто простим. Натомість дніпряни дуже швидко отримали гол у відповідь. З моменту який не видавався надто загрозливим у штрафному майданчику «Дніпра» виникла «пожежа». Гравці «Інтера» досить непогано у ній розібралися і вивели на удар Кузьмановича.

Втім гол італійців перелому у гру не вніс. Далі першим номером діяв «Дніпро». На перших секундах другого тайму підопічні Маркевича отримали додатковий козир - чисельну перевагу. Але знову, практично одразу після вилучення Раноккії, самі провалилися в обороні і пропустили вдруге.

Подальші наступальні дії на ворота Хандановича успіху «Дніпру» не принесли. Італійці займалися улюбленою справою - грою від глухої оборони. Для цього були проведені відповідні заміни. Все, на що спромігся «Дніпро» так це на гол з офсайду Селезньова.

Вчора між собою зустрічалися прямі конкуренти «Дніпра» на другу путівку у наступний раунд. На щастя для команди Маркевича, вони поділили очки. У Франції «Сент-Етьєн» і «Карабах» розійшлися миром з рахунком 1:1.

Ситуація у групі дуже цікава. Одноосібний лідер «Інтер» з 11 очками достроково здобув першу сходинку у турнірній таблиці. Але й інші три клуби перед останнім туром мають шанс продовжити боротьбу у Лізі Європи навесні. «Сент-Етьєн» і «Карабах» мають в активі по 5 очок. На одне менше у «Дніпра». Українцям у заключному матчі групового турніру слід вдома обігрувати французів, і розраховувати, що «Інтер» не розслабиться настільки, щоб програти «Карабаху». Але і завдання перемогти «Сент-Етьєн» не таке вже й просте. Французи усі 5 матчів зіграли унічию.

https://www.youtube.com/watch?v=E9cTgxGVpHU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися