«Волинь» у Дніпропетровську почувалася як вдома і легко обіграла «Іллічівець»
Спорт

«Волинь» у Дніпропетровську почувалася як вдома і легко обіграла «Іллічівець»

30 листопада 2014, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, свій домашній матч з «Іллічівцем» лучани проводили у Дніпропетровську, оскільки свій домашній маріупольці зіграли у Луцьку. У ніч проти неділі Дніпропетровськ накрив потужний снігопад, і лишень до обідньої пори він почав вщухати. Тож поле «домашнього» для «Волині» стадіону «Метеор» було щедро вкрило снігом. Аби здерти з газону білий килим, окрім ручної праці робітників ФК «Дніпро» та військовослужбовців, застосували ще й важку техніку. Гра розпочалася із запізненням більш ніж на півгодини.

«Волинь» - «Іллічівець» - 3:1

Голи: 1:0 - Шабанов (9), 2:0 - Бікфалві (20), 3:0 - Бікфалві (29), 3:1 - Яворський (31).

«Волинь»: 43. Неділько, 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 16. Шіш,
6. Бабенко, 7. Федорчук, 10. Бікфалві (17. Маріотто, 86), 93. Матей (39. Сваток, 90+1), 19. Кобахідзе, 9. Мемешев (30. Гуменюк, 83).

«Іллічівець»: 1. Гальчук, 7. Шевчук, 8. Тотовицький, 9. Оберемко (94. Приходько, 77), 11. Гринь, 13. Яворський - к, 16. Мандзюк (21. Скоблов, 87), 19. Очігава, 30. Суходуб, 61. Мишньов, 93. Цюпа (50. Дехтяренко, 89).

Не зважаючи на важке поле, статус господарів поля змушував лучан йти вперед. Тим більше, що в зимовий футбол «Волині» восени цього року уже не в диковинку. Попередній матч команда Віталія Кварцяного провела на засніженому полі стадіону «Оболонь Арена» і перемогла донецький «Металург». Здобуті тиждень тому навички даремно не минулися. З перших хвилин «Волинь» запропонувала супернику достатньо швидкий, і достатньо комбінаційний футбол. Лучани дуже швидко відкрили рахунок. Перший кутовий на ворота «Іллічівця» нібито нічим особливим не закінчився, але коли м'яч другим темпом повернувся у штрафний майданчик, оборонці маріупольської команди забули центрального захисника лучан Шабанова. А Артем не розгубився і зіграв як заправський форвард, відкривши лік своїм голам в елітному дивізіоні. Через дві хвилини рахунок мав подвоювати Кобахідзе, але свій вихід на побачення з Гальчуком Сандро завершив ударом у хрестовину. Та чекати довго на другий гол у ворота «Іллічівця» таки не довелося. Маріупольці тривалий час просто не могли вийти з оборони. Після чергового перехоплення і проходу флангом Кобахідзе зліва прострілив у штрафний майданчик. Тут найтвердіше на ногах стояв Ерік Бікфалві і вгатив м'яча у сітку - 2:0. Практично усі сумніви в остаточній перемозі «Волині» знялися на 29-й хвилині. Після чергового кутового на ворота Гальчука уже готувався оформлювати «дубль» Шабанов. Артем тільки підлаштував собі «круглого» під зручну ліву ногу, як у нього з-за спини ракетою вилетів Бікфалві і з правої ледь не порвав сітку - 3:0.

Швидко зроблений результат розхолодив підопічних Кварцяного. Покарання прийшло одразу. На 31-й хвилині маріупольці отримали право на стандарт. Боротьбу за навісну подачу виграв Тотовицький, та з його ударом Неділько ще впорався, а от з додаванням від Яворського уже ні. Певна нервовість у порядках лучан зберігалася ще певний час. «Іллічівець» навіть ще мав шанс зачепитися за результат. Це Шабанов вирішив трохи потренувати свого голкіпера, і вивів на побачення з Недільком Тотовицького. Хавбек «Іллічівця» не очікував подарунка і пробив повз ворота.

Увесь запал команди витратили у першому таймі. «Волинь» своє завдання виконала і дала можливість поатакувати молодій команді Миколи Павлова. Нічого особливого маріупольці не вигадали. За 45 хвилин можна пригадати хіба що удар Тотовицького, та й то небезпечним він став тільки завдяки рикошету від захисника «Волині». Ще один напівмомент у маріупольців виник після удару Шевченка. Неділько відбив м'яча перед собою, але на добивання уже ніхто не встиг, бо ситуацію розрядив Шабанов.

Перемога вивела «Волинь» на 5 місце у турнірній таблиці.

https://www.youtube.com/watch?v=kCtbmePGk7s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися