ФК «Волинь» погрожує зняттям з чемпіонату, якщо не покарають Кутакова
Спорт

ФК «Волинь» погрожує зняттям з чемпіонату, якщо не покарають Кутакова

7 грудня 2014, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» оприлюднив офіційну заяву, щодо подій, які мали місце під час матчу «Волинь»-«Металіст» і після нього.

«Ми розуміємо, що дії вболівальників «Волині» були неправомірними і знаємо, що вони підпадуть під санкції з боку органів футбольного правосуддя України. Але у клубі впевнені, що така поведінка прихильників клубу була спровокована надзвичайно упередженим суддівством арбітра Кутакова. Воно робить марними усі старання тренерів, футболістів та інвесторів клубу задля якомога кращого виступу команди в чемпіонаті.

Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК «Волинь» наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з «Металістом» був саме упередженим і таким, який істотно вплинув на результат матчу. Відтак ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме: пожиттєво дискваліфікувати арбітра Кутакова Д. В іншому випадку футбольний клуб «Волинь» зніметься із змагань під егідою ОПФКУ «Прем'єр-ліга», - йдеться у звернені.

Крім того, ФК «Волинь» наполягає на переграванні поєдинку «Волинь»-«Металіст», оскільки він, вважають у луцькому клубі, відбувся за нечесного суддівства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися