Фанати ФК «Волинь» пояснили свій вчинок під час матчу з «Металістом» і їдуть на акцію протесту у Київ
Спорт

Фанати ФК «Волинь» пояснили свій вчинок під час матчу з «Металістом» і їдуть на акцію протесту у Київ

8 грудня 2014, 15:05
0
0
Сподобалось?
0

Фанати футбольного клубу «Волинь» розповсюдили звернення щодо подій під час недільного матчу з «Металістом». Кажуть, що втрутилися у гру, бо хотіли чесності у футболі.

«Ми, ультрас «Волинь» (Луцьк), звертаємось до футбольної громадськості у зв'язку з подіями на матчі «Волинь»-«Металіст». Найпалкіші вболівальники клубу виступають за чесну, безкомпромісну  гру, яка базується на принципах «FairPlay»! Водночас сьогоднішні дії арбітра Дмитра Кутакова виходить за всі рамки чесної гри! Таке свавілля недопустиме  в світовому футболі! Арбітр свідомо не бачив відвертих непокараних фолів на користь «Металіста».

Наші дії, можливо, надто емоційні, - результат упередженого ставлення арбітра до ФК «Волинь»! Ми добре розуміємо, що припинення матчу - не найкращий метод для боротьби із нечесним футболом. Але арбітр матчу нашої рідної «Волині» із «Металістом» перейшов межу - кількість помилок на користь харків'ян була величезною. Кутаков не помітив у другому таймі відвертих фолів з боку гравців «Металіста» , які тягнули і на призначені штрафні удари біля воріт «Металіст», і навіть на вилучення.

Ми щоразу приходимо на матчі «Волині», очікуючи свята футболу, бачимо наскільки чесно гравці і тренери віддаються своїй справі, наскільки віддаються вони футболу. Водночас вся їхня справа може бути перекреслена одним чи кількома свистками арбітра.

Зрозумійте нас правильно - ми хочемо тільки чесності та відвертості у футболі. Відтак, вимагаємо дисциплінарні органи розібратися у подіях цього матчу. Водночас, ми будемо тримати події матчу на контролі і разом із позицією клубу вимагаємо пожиттєвої дискваліфікації Дмитра Кутакова», - йдеться у зверненні.

Також стало відомо, що ультрас ФК «Волинь» збираються у вівторок до столиці, де планують організувати пікетування Будинку футболу.

Тим часом паралельно виник ще один конфлікт на фоні скандального матчу «Волинь»-«Металіст». ФФУ звернулося з відкритим листом до МВС та СБУ, аби ті дали оцінку висловлюванням телеведучого програми «ПроФутбол» на каналі «2+2» Ігоря Циганика. Мовляв він відкрито під час передачі закликав до насильства на стадіонах (мова йде про спецрепортаж зі Луцька, в якому розбирали перипетії під час та навколо матчу «Волинь»-«Металіст»).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися